Görüş Bildir
Haberler
Felipe Melo'dan Ayrılık Açıklaması

Felipe Melo'dan Ayrılık Açıklaması

Enver K.
15.07.2015 - 16:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Felipe Melo, sosyal medya hesabı üzerinden transferi hakkında açıklamada bulundu.

Sarı kırmızılı kulüpteki geleceği halen belirsiz olan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, transfer döneminde yaşanan gelişmeleri sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak takipçileriyle paylaştı. Melo ülkesi Brezilya'dan Flamengo ile Cruzeiro ve Avrupa'dan 3 takımdan teklif aldığını ancak şu anda masada sadece bir Avrupa takımının kaldığını belirtti.

İşte Felipe Melo'nun o açıklamaları;

'Galatasaray'dan ayrılığım ile ilgili dolaşan tüm ihtimalleri açıklığa kavuşturmak istiyorum, elimden geldiğince de açık olacağım.

İstemediğim tek şey, Flamengo taraftarları tarafından paragöz olarak değerlendirilmek. Bugün itibariyle, idol olduğum ve kazandığım kupalarını dövme yaptırdığım Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmem var. Yaklaşık 10 yıl boyunca Avrupa'da oynadıktan sonra güçlü bir şekilde Brezilya'ya dönme isteğim var. Kariyerime başladığım, kupalar kazandığım, küme düşmekten kurtardığım, benim her zaman kırmızı-siyah olmamı sağlayan Flamengo'ya ilk olarak kapılarımı açtım. Babam iki kere Flamengo ile buluştu. İki tarafın da ilgisi vardı ve Tanrı'ya şükürler olsun ki, taraftarlar beni mesaj bombardımanına tuttular. Flamengo'ya dönmek için burada kazandığım maaşımın yarısını da bırakmaya ikna oldum. Kim daha 1 sezon daha kontratı varken, maaşının yarısını bırakmayı kabul eder ki? Taraftarların duygusunu anlıyorum ve Flamengo yönetimine de, kulübün gerçekleri ile hareket ettikleri için saygı duyuyorum. Ancak aradaki fark büyük ve anlaşmamız imkansız.

Avrupa'dan 3 teklif aldım ve sonra ikisi geri çekildi. Bir tanesi hala masada ve menajerim görüşmeleri sürdürüyor. Cruzeiro ile ilgili, bana bir teklif olduğunu menajerim söyledi. Ancak şunu söyleyebilirim ki, bu da imkansız. Taraftarların bunu da açıklıkla bilmesini istiyorum. Brezilya'ya dönerim ya da dönmem, Flamengo ve Cruzeiro'ya ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Benim için bir onur. Dua ediyorum ki, Tanrı en iyi yolu bana gösterecektir.'

Öte yandan Melo'nun teklif aldığını açıkladığı Cruzerio'nun başkanı Tavares de yaptığı açıklamada daha önce taraftarları ile sorun yaşayan Melo'ya teklif yapmadıklarını iddia etti ancak sözlerine şunu da ekledi; 'Melo'nun maaş talebi çok yüksek...'

Maraton

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın