Görüş Bildir
Haberler
Fed Faiz Kararı: Faiz Kararı Açıklandı mı? Ne Zaman Açıklanacak?

Fed Faiz Kararı: Faiz Kararı Açıklandı mı? Ne Zaman Açıklanacak?

FED faiz kararını yakından takip edenler FED toplantısının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Son zamanlarda enflasyonun hızlı yükselişi karşısında Faiz artırımı tarihini ön plana çekmeyi düşünen Fed, piyasalarda tedirginliğe neden oluyor. Peki ABD merkez bankası FED faiz kararı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Binlerce kişinin beklediği kararla ilgili olarak 'FED Toplantısı ne zaman, ABD Merkez Bankası faiz kararı ne zaman belli olacak?' soruları gündemde yerini alıyor. ABD'de geçtiğimiz gün Kasım ayına ilişkin enflasyon verileri belli oldu. Buna göre yıllık enflasyon yüzde 6,8 oldu. Peki FED toplantısı ne zaman? İşte yanıtı...

FED Faiz Toplantısı Ne Zaman Olacak?

FED Faiz Toplantısı Ne Zaman Olacak?

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu yıl içinde gerçekleşecek son toplantısı, 14-15 Aralık 2021 tarihlerinde yapılacak. Böylece yılın son toplantısında 2022 yılının ilk aylarını etkileyecek faiz kararı da belli olacak.

Ne Zaman Belli Olacak?

Ne Zaman Belli Olacak?

Faiz kararının toplantının gerçekleştiği gün içinde açıklanması bekleniyor. Toplantı bitiminde kararlar son dakika olarak haberimizde yerini alacak.

FED Faiz Karar Tahmini Ne Olur?

FED Faiz Karar Tahmini Ne Olur?

ABD Merkez Bankası (Fed), beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bırakırken, aylık 120 milyar dolarlık varlık alım programında 15 milyar dolarlık azalışa gidileceğini duyurdu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın