Görüş Bildir
Haberler
Fazıl Say'dan Hapsi İstenen Genco Erkal'a Destek: 'Utanıyorum Bir Türk Olarak, Rezillik ve Cahillik...'

Fazıl Say'dan Hapsi İstenen Genco Erkal'a Destek: 'Utanıyorum Bir Türk Olarak, Rezillik ve Cahillik...'

Ulaş
25.08.2021 - 13:53

Müzisyen Fazıl Say, sanatçı Genco Erkal hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmasına tepki göstererek, 'Kılına dokundurtmayacağım Genco’muzun! Dava açacaklarına, ceketini ilikleyip eğilsinler böyle büyük bir sanatçının önünde. Rezillik bu ve artık yetti!' dedi. Çeşme'deki konserde de Erkal'a destek veren Say, 'Böyle bir rezilliği, böyle bir caniliği Genco Erkal gibi büyük bir sanatçıya yapılmaması gerekildiğini düşünüyorum' açıklamasını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müzisyen Fazıl Say, sanatçı Genco Erkal hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmasına tepki gösterdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Erkal'ın 3 farklı paylaşımında Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilerek, 1 yıl 2 aydan 4 yıl 8 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, hazırlanan iddianameye tepki gösterdi.

Say, dün Çeşme'de verdiği konserde de Genco Erkal'a destek verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
9
8
7
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

işin türkü kürdü mü var insan olan utanır zaten. yasalar önünde herkes eşittir tabiri bu ülkede uygulanacak bi şey değil o da ayrı tabi, insan hakları demokr... Devamını Gör

Trky

hemen kürt kelimesini yerleştirmişsin senin sorunun ne dostum küçükken sen kürtsün diye dövdüler mi veya da sen kürtsün diye bakkallar malzeme mi satmadı, se... Devamını Gör

pazartesi

Genco erkalın twtleri merak ettim yalnız ben. Seçim olsun oy kullanalım vs falan mı dedi acabaaa

pazartesi

Baktım: diplomayı sormuş. Agsgdhah