Görüş Bildir
Haberler
Favori Rengini Tahmin Ediyoruz!

Favori Rengini Tahmin Ediyoruz!

Nsycl
23.06.2017 - 13:23

Yeşil kadar sakin mi? Kırmızı kadar çekici mi? Görelim..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek teste başlayalım.

2. Favori köpek ırkını seçerek devam et.

3. Şimdi de favori Disney prensesini!

4. Bulunmaktan en çok keyif aldığın yer/mekan neresi?

5. Favori yiyeceğin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu yaz hangisine seyahat etmek isterdin?

7. Seçenekler arasından kendine en çok yakıştırdığın kelime?

8. Son olarak en sevdiğin müzik türünü sorarak bitiriyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mor çıktı!

Mor çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin mor! Herkesten biraz daha farklı olduğun belli. Biraz daha uçlarda yaşadığın, iyi anlarınla kötü anlarının birbirinden çok farklı olduğu da. Sanatçı ruhlu olmak böyle bir şey sanırım.

Mavi çıktı!

Mavi çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin mavi! Uyumun, sakinliğin rengi. Gözünün alabildiği en uç noktaya baktığında gördüğün ve seni rahatlatan o renk. Sen huzur insanısın, belli.

Pembe çıktı!

Pembe çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin pembe! Biraz taraflı bakılan bir renk olan pembeyi hemen önyargılarınla çizme. Aşkın, hayallerin rengi pembe. Mutlulukla karışmış bir huzurun rengi pembe.

Turuncu çıktı!

Turuncu çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin turuncu! Pozitif bir renk olduğu aşikar! Verdiği enerji ve canlılık hissini bir kenara bırakırsak, bilgeliğin rengidir de turuncu. Senin auranın ne kadar iç açıcı olduğunu tahmin bile edemedik :)

Sarı çıktı!

Sarı çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin sarı! Sıcak bir renk olmasının yanı sıra sezgi, mantık ve bilinçliliği temsil eder. Her zaman ayakları yere basan, mantıklı düşünen ve pozitif yapıda olan bir insan olduğun belli.

Kırmızı çıktı!

Kırmızı çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin kırmızı. Tutkunun, adrenalinin rengi. Girdiğin ortamlarda hemen dikkat çektiğin belli, değişmek ya da farklı görünmek gibi bir amacın yok. Neysen O'sun sen.

Yeşil çıktı!

Yeşil çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin yeşil! En pastoral renk! Uyum, uyumluluk, uyumlu olmak senin bakış açın resmen. Huzur ve sonsuzluk rengi olan yeşil senin inançlı ve duygusal bir insan olduğunun da göstergesi. Herkesten çok daha derin bakıyorsun dünyaya resmen.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1788
1547
693
327
303
236
191
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın