Görüş Bildir
Haberler
Fast And Furious 7 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Fast And Furious 7 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Alican Hazır
24.12.2013 - 14:57 Son Güncelleme: 24.12.2013 - 15:09

Fast And Furious 7 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Jason Statham, Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson ve Tyrese Gibson'ın başrollerde oynayacağı Fast & Furious 7 yani ülkemizdeki adıyla Hızlı ve Öfkeli 7; Paul Walker'ın ani ve şok ölümüyle tekrar çekileceğinin bilgisi verilmişti.

Fast & Furious 7, normalde 2014 yılında vizyona girecekti fakat Filmin vizyon tarihi konusunda sayısız dedikodular, Vin Diesel'in resmi Facebook sayfasında yaptığı açıklamayla son buldu. Fast & Furious'ın yedinci filmi 10 Nisan 2015 yılında sinema severlerle buluşacak Fakat tabiki de akıllarda bir soru var, Paul Walker’ın sahnelerine ve karakterine ne olacak? Büyük olasılıkla sahneler çıkartılacak ve senaryo değiştirilecek.

Bana sorarsanız Filmin konusu 6. filmi izleyenler bilirler bir spoiler veriyorum 6. filmden çükü; biliyorsunuz ki Vin Diesel film de kötü adamı öldürmüştü ve konu herşey aile ile ilgiliydi ve filmin sonunda kötü adamımızın kardeşi Jason Statham'ı gördük bence Paul'u Jason Statham öldürdü diye filmde bir senaryo yazabilirler ve 7. film bir intikam üzerine devam eder ve konuda zaten Jason Statham'ın intikamı üzerine olacağı bariz bir şeydi.

Kaynak: http://alicanhelp.me/fast-furious-7-c...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın