Görüş Bildir
Haberler
Fallout Serisinde Halen Çözülememiş 7 Gizem Olduğunu Biliyor Musunuz?

Fallout Serisinde Halen Çözülememiş 7 Gizem Olduğunu Biliyor Musunuz?

1997 senesinde hayatımıza giren ilk Fallout, bizlere kıyamet sonrası bir dünyayı rol yapma mekanikleri ile sunmuştu. Seri gün geçtikçe büyüdü ve bugün, oyun tarihinin en çok sevilen serilerinden birisi konumunda yer alıyor. Ancak evreni içerisinde halen çözülememiş 7 farklı gizem barındırıyor. 

Bu listede sizlere Fallout serisinde henüz çözüme kavuşturulamamış 7 gizemi gösteriyoruz;

Kaynak: https://gamerant.com/fallout-franchis...
İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Enstitünün gerçek amacı ne olabilir?

7. Enstitünün gerçek amacı ne olabilir?

Özellikle Fallout 4 semalarında daha içli dışlı olduğumuz Enstitünün oyundaki amacı ve gayesi tam olarak bilinmiyor. Çalışanşarıyla konuşma gerçekleştiğinde veya ara sahnelerde bize anlatıldığına göre 'insanlığın iyiliği' için çalışmalar gerçekleştirdiği söylense bile, mutant varlıklarını yarattıkları ve süper güce dönüştürdükleri biliniyor.

6. Bu gizemli yabancı kim?

6. Bu gizemli yabancı kim?

Fallout serisinin çözülmeyen gizemlerinden birisi de bu gizemli yabancının kim olduğudur. Serinin belirli oyunlarında karşımıza ara sıra çıkabilen, özellikle de Fallout: New Vegas'ta kendisini daha sık gördüğümüz bu karakterin ne geçmişi biliniyor nede amacı. Kimliğini belirlemek isteyen Reddit kullanıcıları da henüz bir sonuca varamamış durumda.

5. Dünyanın geri kalanı ne durumda?

5. Dünyanın geri kalanı ne durumda?

Bildiğiniz gibi Fallout serisi içerisinde yer alan oyunların tümü sadece Amerika semalarında geçiyor. 2077'de gerçekleşen büyük savaştan sonra dünyanın geri kalanının nasıl göründüğü ise henüz bir sır. Aslında oyunların içerisinde bu duruma fazlaca yer verilse bile henüz kesinleşmiş bir bilgi veya görüntü bulunmuyor.

4. Uzaylılar tam olarak ne istiyor?

4. Uzaylılar tam olarak ne istiyor?

Tüm seri içerisinde ara sıra gördüğümüz bu uzaylıların amacı tam olarak nedir halen bilinmiyor. Savaşı bunlar mı başlattı? Yoksa sadece keşif için mi geldiler? Fallout 3 için çıkartılan Mothership Zeta ek paketi ise oyuncularla uzaylıları tanıştırmayı amaçlayan bir DLC olmuştu. Ancak tanışmaktan ötesine henüz geçemedik.

3. Büyük savaşı kim başlattı?

3. Büyük savaşı kim başlattı?

Fallout evreninin en meraklandırıcı sorularından birisi de büyük savaşı kimin başlattığıdır. Oyun içerisindeki bazı karakterler savaşı Çin tarafının başlattığını belirtse bile, bazı karakterler ise Amerika'nın ilk füzeyi yolladığını iddia ediyor. Ancak henüz kesinleşmiş bir bilgi yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Oyundaki karakterlere ne oldu?

2. Oyundaki karakterlere ne oldu?

Serinin ilk 3 oyunundaki karakterlerin akıbetleri henüz gün ışığına çıkmış değil. Bu seçilmiş kişiler, oyun tamamlandıktan sonra ortadan tamamen kayboluyor ve haklarında bir şey öğrenemiyoruz. İlk ve ikinci oyunun karakterleri hakkında biraz daha bilgi sahibi olabilsek bile, üçüncü oyundaki karaktere ne olduğunu asla öğrenemeyeceğiz sanırsak.

1. Dunwich grubunda neler dönüyor?

1. Dunwich grubunda neler dönüyor?

Bu grubun henüz ne yaptıkları ve ne yapıyorlarsa niye yaptıkları hakkında pek bir bilgi yok. Tek bilinen şey, grubun yaptıklarını gizlemek adına farklı paravan şirketlerinin olduğu ve Ug-Qualtoth isimli bir varlığa taptıkları. Bunların dışında kendileri ve amaçları hakkında başka hiçbir bilgi bulunmuyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mistress Of Cats

Paladin Danse synth çıktığından beri iyi değilim BoS da bir synth, nasıl yani :D hiç mi fark etmediniz be