Görüş Bildir
Haberler
Sizi Zirveye Taşıyacak: En İyi 10 Gaming Klavye

Sizi Zirveye Taşıyacak: En İyi 10 Gaming Klavye

Oyuncu ekipmanları içerisinde en çok tercih edilen ürünlerden birisi de şüphesiz gaming klavyelerdir. Düşük gecikme saniyeli, ışıklı mışıklı ve ergonomik oyuncu klavyeleri sizi bir adım öne taşıyabilir. 

Bu listede sizlere en iyi 10 gaming klavyeyi sunuyoruz;

'Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Steelseries Apex 7

1. Steelseries Apex 7

Steelseries markasının en çok sevilen ve tercih edilen klavyelerinden birisi olan Steelseries Apex 7, 50 milyon tuş darbesine kadar garanti sunmasıyla ünlü. Sağlam yapısı sayesinde seneler boyu kullanabileceğiniz bir yapıya sahip. Üzerinde bulunan OLED akıllı ekran profilleri ile Discord mesajları, oyun profilleri ve Spotify müzikleri gibi birçok eklentiyi klavye üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.

2. Logitech G G213 RGB

2. Logitech G G213 RGB

4mm hareket mesafesi sunan Logitech G G213 RGB, 16,8 milyon renk seçeneği sunan bir klavyedir. Membran bir tuş hissiyatına sahip olan bu klavye, oyuncular için özel tasarlanmış olup en iyi performansı sunmayı amaçlıyor. Ayrıca alt tarafında yer alan avuç desteği ile de tam bir oyuncu dostu olduğunu kanıtlıyor.

3. ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe

3. ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe

Yumuşak bilek destekli ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe, FPS oyunları için özel olarak tasarlanmış ve içerisinde RGB ışıkların bulunduğu bir klavye. Yüksek performans arayanlar için özel olarak donatılmış bu mekanik klavye, kendine özgü oyun içi atama tuşları ile ön plana çıkıyor.

4. Steelseries Apex 3 TKL

4. Steelseries Apex 3 TKL

Muhteşem aydınlatma efektlerini içerisinde barındıran Steelseries Apex 3 TKL, anti-ghosting teknolojisiyle son derece sessiz tuşlara sahip bir klavye olarak karşımıza çıkıyor. 20 milyonu aşkın tuş darbesi destekleyen bu gaming klavye, aynı zamanda su ve toz geçirmez özelliğiyle de oyuncuların dostu oluyor.

5. HyperX Alloy Core RGB

5. HyperX Alloy Core RGB

Dinamik RGB aydınlatma efektleri sayesinde ışıl ışıl bir görüntü sunan HyperX Alloy Core RGB, dayanıklı ve sağlam kasasıyla ön plana çıkıyor. Oyuncular için özel olarak tasarlanan bu klavye ile birlikte oyun deneyiminizi üst seviyelere çıkartabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Razer Ornata V2

6. Razer Ornata V2

Razer markasının ürettiği Razer Ornata V2, oyuncuların kullanmayı sevdiği klavyelerden birisi konumunda. Uzun vadeli tuş basma ömrü, ergonomik yapısı ve bilek desteği ile en güncel oyunları ve özellikle FPS oyunlarını rahatlıkla oynamanıza imkan sağlanıyor.

7. Razer Blackwidow V3

7. Razer Blackwidow V3

Aliminyum bir yapıya sahip olan Razer Blackwidow V3, yoğun kullanımlar için oldukça uygun bir yapıya sahip. Mekanik bir oyuncu klavyesi olan Blackwidow, bilek desteği sayesinde de güncel oyun desteğini iyi bir noktaya taşıyor.

8. Rampage KB-R92 Thunder

8. Rampage KB-R92 Thunder

Blue veya Red olarak iki farklı switch seçeneğine sahip olan Rampage KB-R92 Thunder, bilek destekli bir oyuncu klavyesi olarak karşımıza çıkıyor. Üzerinde yer alan RGB aydınlatmalar sayesinde bambaşka bir oyun deneyimi sunan klavye, aynı zamanda anti-ghosting tuş özelliği barındırıyor.

9. Razer Ornata V3 X

9. Razer Ornata V3 X

Razer klavye serisinin en iyilerinden birisi olan Razer Ornata V3 X, ergonomik bir kullanım için daha ince tuş başlıkları kullanıyor. Solmaya ve çizilmeye karşı dirençli kaplaması bir yana, bilek desteği ve uzun kullanım süresiyle ön plana çıkıyor.

10. Casper Excalibur Gk21

10. Casper Excalibur Gk21

Blue switch tuş desteği ile karşımıza çıkan Casper Excalibur Gk21, suya ve toza karşı dirençli yapısıyla ön plana çıkıyor. 18 farklı ışıklandırma opsiyonu sayesinde güzel bir görünüm elde edebiliyorsunuz. Bilek desteği sayesinde de uzun oyun süreleri boyunca sizi yormayan bir yapıya sahiptir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın