Görüş Bildir
Haberler
Facebook, Android Cihazlarda Tor Desteğini Getiriyor

Facebook, Android Cihazlarda Tor Desteğini Getiriyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir grup gönüllü tarafından kurulan ve internette anonim gezinmek isteyenlerin bir numaralı aracı olan Tor’un, farklı teknoloji devlerinden aldığı destek gittikçe artıyor. Facebook, artık Android üzerinden de Tor sayfasına bağlanma imkanı sunacak.

Geçen yıl Tor ağı üzerinden sosyal ağa ulaşmak isteyenler için bir web sitesini hayata geçiren Facebook, şimdi mobil platformlara da bu desteği sunmaya başlıyor. Facebook'un bu desteği mobil platformlara getirmesi için yoğun talep olmakla birlikte, yaz aylarında firmada görev yapan bir stajyer, mobil platformlara destek sunmak için bir proje geliştirdi. Firma projeyi beğenince, Londra'daki ekibine havale etti ve ekip son rötuşları yaparak, deneysel anlamda desteği başlattı. 

Kullanıcıların mobilden Tor ağına ulaşması için önce Orbot: Proxy with Tor uygulamasını indirmesi gerekiyor. Daha sonra asıl Facebook uygulamasında ayarlara girdikten sonra, yeni seçenek menüsü ile Tor desteği aktif hale getirilebilecek. Facebook, daha detaylı rehberi, önümüzdeki haftalarda Facebook Over Tor sayfasından yayımlanacak.

Kaynak: http://betanews.com/2016/01/20/facebo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın