Görüş Bildir
Haberler
EYT'de Son Durum: EYT, Meclisten Geçti mi? Meclis Ne Zaman Toplanacak?

EYT'de Son Durum: EYT, Meclisten Geçti mi? Meclis Ne Zaman Toplanacak?

Bahadır
12.02.2023 - 12:36

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük kayıplara yol açan depremlerin ardından vatandaşların gündeminde yer alan konulardan biri de EYT. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 günlük milli yas ilan etmiş, TBMM çalışmalarına bir süre ara vermişti. EYT'de yaşanan son dakika gelişmeleri de çok sayıda kişi tarafından takip edilmeye devam ediyor. Vatandaşlar 'EYT ertelendi mi, ne oldu?' gibi soruları internette araştırmaya başladı. Peki EYT meclisten geçti mi? Meclis ne zaman toplanıyor? Karar ne zaman açıklanacak. Detaylar haberimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

EYT başvruları ne zaman başlayacak?

EYT başvruları ne zaman başlayacak?

EYT yasasının meclisten geçmesi ve Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından başvuruların başlaması bekleniyor. Başvurular, e-Devlet sistemi üzerinden yapılabilecek.

EYT ertelendi mi?

EYT ertelendi mi?

EYT için kanun teklifi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Ancak yasa olarak henüz meclisten geçmiş değil. İlgili yasanın bu hafta yürürlüğe girmesi bekleniyordu. Fakat ülkemizde yaşanan acı depremler sonrasında EYT çalışmalarına da ara verildi.

Meclis ne zaman toplanacak?

Meclis ne zaman toplanacak?

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 21 Şubat Salı gününden itibaren kanun tekliflerini görüşmek üzere tekrar çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Mustafa Elitaş'ın paylaşımı ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın