Görüş Bildir
Haberler
Eylül Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Eylül Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Merhabalar!

Size bir iyi, bir de kötü haberim var. Önce iyi olandan başlıyorum: Venüs ve Jüpiter, nihayet Terazi burcuna geçiyor! Burçların en sevimlisi Terazi'ye gelen bu güzel gezegenler sayesinde biraz aşka, neşeye, eğlenceye doyacağız. Alemler Venüs, Jüpiter görecek resmen!

Kötü haberim ise: Nice yiğitleri helak eden Merkür retrosu geri geldi. 

Bakalım gezegen hareketleri bize ne gibi enerjiler getirecek... İşte eylül ayı burç yorumları!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcu seç! Yükselen burcunu seçmeyi de asla unutma!

Düzlüğe çıkıyorsun, yönünü belirleme zamanı, Koç!

Sevgili Koç,

Bu ayın ilk günlerinde, duygusal olarak kendini nostaljik hissedebilirsin. Aklın eski sevgililere gidebilir ve aynı zamanda da eski sevgililerden geri dönüşler-iletişim hamleleri gerçekleşebilir. Lakin ben senin emin olmadan bu tarz işlere girişmemenden yanayım. Zira bu eylül ayının ilk gününde gerçekleşen güneş tutulması hepimiz için tertemiz bir sayfa açacak; ilk haftanın kafa karışıklığıyla zaten başarısız olmuş bir ilişkiyi yeniden alevlendirmeye çalışmak, önündeki fırsatları kaçırmana sebep olabilir. Zira bu ay sana yeni aşklar açısından güzel şanslar geçirecek. Eğer geçtiğimiz aylarda başlayan bir ilişkin varsa, bu ay içerisinde ileri bir seviyeye taşıyabilir ve çok mutlu vakit geçirebilirsin. Yeter ki ilk dönemin kafa karışıklığını sakince bir atlat da...

Gelelim şimdi önündeki fırsatlara... Geçtiğimiz aylar boyunca sana sürekli eğitim ve kariyer yönünde tavsiyelerde bulundum. Şimdi, hazırlıklarını tamamladıysan, meyvelerini toplama zamanı. Bu ay içerisinde çalışma, ürettiğin işlerde başarılı olma yönündeki hırsların artabilir.  İş konusunda sevdiğin birinden destek görmen de oldukça mümkün. Bu dönemde bir partner ya da ortakla beraber çalışmak senin için faydalı olacaktır. 

Bu ay içerisinde özellikle beraber çalıştığın insanlar tarafından söylenenlere, verilen sözlere ve anlaşmalara biraz temkinli yaklaşmanı tavsiye ediyorum. Aynı şekilde yurtdışı ile alakalı bir durumlar varsa, uçak biletine, bavuluna; eğitim ile alakalı durumlar varsa, belgelerine, başvuru işlemlerine dikkat etmelisin. Yazılı belgeler ve yüzeysel iletişim alanında karışıklıklar yaşanması ve biraz vurdumduymaz davranılması olası...

Aşk konusunda şansın çok açık, bu yüzden gözlerini açık tut! Bir düğün, bir yolculuk ya da iş yeri... Henüz bir sevgilin yoksa her an biriyle tanışabilirsin. Senin için sevimli bir ay olacak. Bol şans!

Aşk tahmin edemeyeceğin kadar yakınında, Boğa!

Sevgili Boğa,

En sevdiğimiz konu olan aşktan başlayayım. Bu ay içerisinde biraz kanın kaynayabilir ve flört etme arzusunda olabilirsin. Özellikle aynı iş yerinde ya da herhangi bir şekilde aynı projede çalıştığın insanlarla aranda tuhaf bir elektriklenme olabilir. Cinsel enerjin bu ay olduğu gibi yine çok yüksek, bu yüzden kendini günübirlik ilişkilerin ya da gelip geçici flörtlerin içerisinde bulabilirsin. Fakat seni uyarmak istediğim konu şu ki; eğer yakınlaşacağın insan uzun süre hayatında olacak bir iş ya da okul arkadaşıysa, bu flört konusunda daha temkinli davranmak isteyebilirsin. 

Kariyer açısından senin için adeta yeni bir dönem başlıyor. Artık verilen emeklerin meyvesini toplama ya da işlenen suçların cezasını çekme vakti. Yeni bir iş bulabilirsin ya da iş yerinde farklı bir departmana geçebilirsin; bunlara da bağlı olarak alanını değiştirmesen bile iş ve gelecek beklentileri konusunda daha farklı bir bakış açısı geliştirebilirsin. İş konusunda daha titiz davranma dönemi! Özellikle bu ay ve önümüzdeki dönemler içerisinde kredi-borçlar gibi havadan-emeksiz gelen para, finansal konulardan çok da şanslı olmayacağını düşünürsek, işine dört elle sarılmak senin için faydalı olacaktır. 

Bu ay içerisinde de sağlığına çok dikkat etmen gerekiyor. Tekrarlayan bir hastalığın varsa ufak bir kontrole görünmek fena olmayabilir. Aynı zamanda özellikle ayın ilk haftasında çok fazla alkol tüketmemek, ilaç vesaire kullanırken dikkatli olmak iyi olacaktır.

Ayın son haftası senin için en güzel dönemin başlangıcı olacak, Boğacığım. Geleceğini şekillendirecek kararları ay sonunda verebilirsin. Uzun vadeli planlar için fırsatlar çıkacak karşına. Umarım her şey güzel olur. Bol şans!

Nihayet sana da güzel haberlerim var, İkizler!

Sevgili İkizler,

Her ay sana ilişkiler konusunda gerginlik çıkabilir diye uyarı yapıp duruyorum. Lakin artık sıkıntılar azalmaya başlıyor, nihayet evren senin dilinden konuşmaya başlayacak! Jüpiter ve Venüs, mükemmeliyetçi ve kılı kırk yaran Başak burcundan çıkarak, tıpkı senin gibi arkadaş canlısı bir hava burcu olan Terazi'ye geçiyor. Artık neşelenme zamanı! Aşk ve güzellik saçan Venüs'ün, şans ve bolluk getiren Jüpiter'in etkisini nihayet layığıyla deneyimlemeye başlayacaksın.

İkizlerciğim, bu ay içerisinde flört-aşk konularında şansın dönüyor. Fakat hayatına giren bu flörtlerin ciddi bir ilişkiye dönmesi için acele etmemelisin. Her şeyin bir zamanı var. Bu ay içerisinde yeni bir ilişkiye başlamak iyi bir fikir değil; onun yerine insanları tanımak, iyi zaman geçirmek, ufak kaçamaklar yapmak için ideal bir dönem. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, ufak kıskançlıklardan bazı sorunlar çıkabilir. Buna da dikkat etsen iyi edersin.

Eğer taşınmak, ev ya da şehir değiştirmek ya da evini yeniden dekore etmek istiyorsan uygun bir dönem. Fakat alışveriş yaparken ya da yeni evraklar, sözleşmeler imzalarken ekstra dikkatli olmalısın. Bu ay çok büyük harcamalar yapmamaya çalış. Özellikle ay sonuna doğru ev hayatında değişlikler yaşamaya çok müsaitsin. Her duruma hazırlıklı olmakta fayda var.

Aynı şekilde bu ayın ortasında bazı arkadaşlarınla kırgınlıklar yaşaman olası. Lakin bu dönemde yanlış anlaşılmalara sadece sen değil, arkadaşların da çok açık. Bunu unutma. Daha bağışlayıcı ve sakin olmak senin hayrına olacaktır. Umuyorum her şey güzel olur. Bol şans!

Ait olduğun yere kavuşma zamanı, Yengeç!

Sevgili Yengeç,

Bu ay sana yine 'sağlığına dikkat et, çok çalış, sabırlı ol' demeyeceğim. Nihayet artık kendin olabileceğin, kendini rahat hissedebileceğin ve olduğun gibi kabul edileceğin bir dönemdesin.

Bu ayın ilk günlerinden itibaren özellikle ev hayatı konusunda köklü değişimler yaşamaya çok müsaitsin. Aile büyüklerinden destek görebilirsin, geçmişten gelen ailevi sorunlar varsa çözülebilir. Eğer evliysen ya da aynı evi paylaştığın bir partnerin varsa, günlük sorunlardan biraz uzaklaşarak eski günlerin ışıltısına kavuşabilirsiniz. Sana yakın olan insanlarla kurduğun ilişkiler açısından oldukça güzel bir ay. Ayın ilk birkaç günü, eski defterlerin açılması sebebiyle biraz gerginlik hissi verse de, bu gerekli bir süreç olacak. Bir yarayı dikmek ya da bir kurşunu yerinden çıkarmak gibi düşün... Şifalanmak için öncelikle biraz acı çekmemiz gerekiyor. Senin için de böyle bir süreç olabilir anlayacağın. Fakat sonucu güzel olacak ve ay sonuna doğru evinde, kalbinde huzur hissedeceksin. 

Aynı şekilde bu ay içerisinde alışveriş yapmak, evini yenilemek gibi isteklerin de olabilir. Sana tavsiyem şu ki, duygusal sorunlardan kaçmak sebebiyle kendini alışverişe falan verme! Özellikle elektronik alışverişleri için uygun bir dönem değil. Bu ay kabuğuna çekilmek senin için en güzeli.

Gelelim kariyer konusuna... Eğer iş arkadaşlarınla sıkıntıların varsa bu ay içerisinde çözülebilir, bunun sebebi de senin iletişim anlayışında yeni bir ruh haline bürünmen olabilir. Duygularını değil, fikirlerini sakin ve rasyonel gerekçelerle ifade etmeyi öğrenmelisin-öğreneceksin. Zira evren direndiğimiz şeyleri yolumuza çıkaracak ve bizi yüzleştirecek. Kısacası; bu dönemde 'olmuyor, anlaşamıyorum, beni anlamıyorlar' diye düşünmek yerine bu iletişim sorunlarıyla yüzleşmek ve kendini de sorgulayarak gereken değişimi yapmak senin faydana olacaktır. Zira ilerleyen dönemlerde iş yerinde oldukça güzel fırsatlar olacak. Sen yeter ki üzerine düşen görevi yap. Üzerine düşen görev de, değişime direnmemek, diplomatik davranmak ve anlayış, anlayış, anlayış...

Umarım her şey dilediğin gibi olur. Bol şans!

Kükreme vakti geldi, Aslan!

Sevgili Aslan,

Bu ay içerisinde finansal konularda olan şansın devam ediyor. Hala para kazanmak için yeni yollar bulmak için uygun bir dönem. Bu ayın 1'inden itibaren kendini yeni bir ekmek kapısı açabilirsin! Eğer sanatla ilgileniyorsan ilhamının ve üretkenliğinin çok yüksek olduğu, çevrenden de destek göreceğin gayet verimli bir döneme gireceksin. Yakın çevrenin, kardeşlerinin, kuzenlerinin ya da iş arkadaşlarının da desteğini görebilirsin. Örneğin uğraştığın bir projeyi hayata geçirmek için sana yardımcı olmak isteyen sınıf arkadaşları, iş arkadaşları olabilir. Bu konuda fırsatları kaçırma, fakat her söylenene de kendini endeksleme derim! Aklında bulunsun, bu ay vaatlerin biraz bol keseden atıldığı, 'hallederiz, arkandayız' gibi içi boş sözlerin verildiği bir dönem olabilir. Bu yüzden, kariyer-para yahut sanatsal proje konularında arkadaşlarından aldığın desteği, özellikle insanlarla iletişim ağını iyi kullanırken, bir taraftan da cebinde bir B planı bulundurmalısın. 'Üretim' kelimesini kullandığım için illa bunu 'şahseser resim, heykel' gibi anlama; astrolojide yaptığın bir pastanın, çektiğin bir fotoğrafın, tasarladığın bir tişörtün değeri de 'sanat eseri' diye ölçülür. Bence hayallerini erteleme, Aslan. Ama garantici davranmayı da unutma.

İşten ayrılmayı düşünüyorsan, iyi bir dönem değil. Hele hele yüksek miktarda borç paralar almak, kredi çekmek için ise hiç uygun bir dönem değil! Bu ay, çalıştığın kadarıyla kazanacağın para açısından şanslısın evet fakat bu dediklerimden cesaretlenip büyük miktar paralar borç almaya, kredi çekmeye, 'taksit taksit öderim yea' deyip gözünü karartmaya kalkma!

Aslansın, aşk da duymak istersin tabi! Bu dönem yeni insanlarla tanışmak açısından iyi olsa da, kendini ifade etmekte zorlandığını hissedebilirsin tatlım. Bu açıdan sana en iyi tavsiyem işleri akışına bırakman yönünde olacaktır. Zaten eskiden gelen yaralar biraz kanıyor olabilir; aynı şekilde eski sevgililerden gelen hamleler de olabilir... Bence bunları boşverip bu ay 'topluma ne sunuyorum, çevreme nasıl bir kişilik yansıtıyorum, gelecekte nasıl para kazanmak istiyorum' diye düşünüp, bunlara odaklanma vakti. 

Her şey iyi olsun, bol şans!

Yeni bir hayat başlıyor, Başak!

Sevgili Başak,

Doğum günün kutlu olsun öncelikle! 

Bu ay içerisinde, özellikle eylül ayının ilk haftasında doğduysan, gelen değişim dalgasından en çok etkilenenlerden biri olacaksın. Bu sana sadece iş, güç, para, aşk konusunda değil; hayatının her alanına yayılan bir etki getirecek. Karakterini yeniden oluşturmak, eski yaraların şifasını bulmak, yeni bir hobiyle ilgilenmek bu getirileri en iyi şekilde ifade edecektir. Aynı şekilde sigara gibi kötü alışkanlıkları bırakmak ve bedenin için iyi olacak şekilde spora başlamak için en uygun dönem, sevgili Başak. Sen, ruhun şifasının ne olduğunu çok iyi biliyorsun aslında. Bu dönemde artık nihayet zincirlerden kurtulacağına eminim. Bu bir güneş tutulması! En güçlüsü!

Bu ayın sana diğer getirileri de maddi kazanımlar yönünde olacak, Başakcığım. Eğer bir projeye başladıysan, ay sonuna doğru meyvelerini toplamaya başlayabilirsin. İş yerinde ya da okulda da, ay sonunda özellikle 26'sında kendini çok daha iyi ifade edebildiğini, yaptığın işlerin değer görmeye başladığını fark edebilirsin. Evet bu senin için köklü değişimlerin yaşanacağı bir dönem fakat bu ay içerisinde işten ayrılmak ya da borçlar-krediler almak için iyi bir fikir değil. Para konusunda sadece kendi emeğinle kazanabildiğin kadarıyla şanslı olacaksın. Ekstradan-emeksiz para edinmek tarzı planların varsa, bu ayın geçmesini beklemeni tavsiye ediyorum. Zaten güneş tutulmasının sana getirdiği bu değişim dalgası, seni önümüzdeki yaşın boyunca etkileyip duracak. 

Özellikle 14-18 eylül arasında ev içerisinde bazı tartışmalar yaşanabilir. Ailenle yaşıyorsan geçmişten gelen sırların ortaya çıkması, bir arkadaşınla yaşıyorsan da bir çeşit otorite savaşı ortaya çıkabilir. Artık yenilemeye başladığın benliğinle nasıl tepki vereceğin kısmı özgür iradene kalmış bir şekilde, ilişkilere bakış açına dahi yön verecek. 

Aşk konusunda da geçmişten birileri seni yeniden yoklayabilir. Bence sen bu girişimlere hiç bakma, zira senin yeni yılın, yeni yaşın, yepyeni insanlarla başlasın! Umuyorum her şey iyi olur, bol şans!

Hak ettiğin değer görme zamanı, Terazi!

Sevgili Terazi,

Öyle sevilen bir burçsun ki, Venüs'ün ve Jüpiter'in Terazi'ye geçmesini tüm zodyak alemi sevinçle karşılıyor! Harika bir döneme giriyorsun! 9 eylül tarihinden itibaren kendini oldukça neşeli, hatta birazcık da boş vermiş bir ruh halinde bulabilirsin. Lakin bu 'boşvermişlik' durumuna kendini fazla kaptırmaman önemli, zira iletişim açısından yanlış anlaşılmalara açık bir dönemde olacağız. İnsan ilişkilerinin ve maddi gelirlerinin devamını sağlamak açısından işi biraz sıkı tutmakta fayda var.

Eğer bedeninde değişimler yapmak istiyorsan, en uygun dönemdesin. Saç kestirmek, saç boyatmak, cilt bakımı yaptırmak ya da spora başlamak için en uygun zaman bu ay! Fakat büyük alışverişler ve büyük harcamalar konusunda dikkatli ol. Bu ay senin için neşeli olduğu kadar, finansal konularda yanıltıcı da olabilir. 

Ayın ilk haftasında biraz uyku sorunları çekebilirsin, fazlaca rüyalar görebilirsin. Fakat ilerleyen tarihlerde kendini daha çok sosyal hayata odaklı göreceksin. Aşk konusunda elbette şanslısın, Venüs'ün üzerine yansıttığı ışıltı çevren tarafından fark edilebiliyor olacak. Özellikle 18 Eylül civarında adeta damdan düşer gibi bir aşk bulman olası. O yüzden bence dışarı çık, gez dolaş! Zaten devam eden bir ilişkin varsa da, ani bir gelişme, evlilik kararı, seyahat kararı vesaire alabilirsiniz. 

Geçmişten gelen ve netleştiremediğin duygusal konular varsa, yeniden kapını çalabilir. Fakat bitmesi gereken bitmiştir, aklında kalan soru işaretleri 16 Eylül ay tutulmasından sonra duygusal defterlerin kapandığını göreceksin. 

Umarım her şey iyi olur, bol şans!

Akrep sezgilerin uyanıyor, Akrep!

Sevgili Akrep,

Bu ayı en karmaşık bir şekilde geçirecek olanlardan biri de sensin! 

Ayın başından başlayalım; özellikle ilk hafta içerisinde patron-baba gibi bir otorite figürüyle çatışabilir, anlaşmazlığa düşebilirsin. Topluma yansıttığın kimliğinle ilgili endişelerin ve yanılgıların olabilir. Kendini değersiz hissedebilirsin. Sana bu konuda tavsiyem -her zaman olduğu gibi- sakin olman yönünde olacaktır. Zira bu dönem biraz yanlış anlaşılmalara açık. 

Gelelim diğer konulara, ay içerisinde arkadaş ortamlarından yeni aşklar doğabilir. Arkadaşlarınla iyi vakitler geçirebilir, destek görebilir ve paylaşımlarda bulunabilirsin. Lakin bu dönemde başlayacak olan ilişkilerde, yalanlara ya da abartılı iddialı sözlere karşı dikkatli olmak gerekebilir. Bu konuda yine sezgilerine güvenmeni tavsiye ediyorum zira o akrep sezgilerin özellikle ay başından sonra iyice güçlenmeye başlayacak. Dostu düşmanı daha iyi ayırt edebilen bir duruma geleceksin. Özellikle ayın ortasından sonra, ay tutulması ile beraber, sıkıntılı dostluklar-geçmişten gelen yaralı ilişkiler sonlanacak. Sosyal ilişkiler konusunda bir temizlenme ve insanları eleme dönemine giriyorsun diyebiliriz.

Gelelim kariyer konusuna, ayın başından itibaren-eğer iletişim, basın, teknolojiye yönelik bir meslekte çalışıyorsan- yepyeni bir döneme girdiğini, yeni kariyer planları yaptığını ve işine yönelik yeni bir bakış açısı geliştirdiğini hissedebilirsin. 

Kariyer konusunda yepyeni bilgiler alabilirsin. Uzun süre önce başvurduğun bir işten dönüş gelebilir; kariyerine yönelik faydası olacak bir alanda eğitim alabilirsin. Değişimden korkma, yeni işlere girişmek için cesur ol, sevgili Akrep. Bu dönem sana uzun vadeli kariyer fırsatları konusunda gereken arkaplanı sağlayacak. 

Aşk konusunda da İnternet üzerinden birileriyle tanışmanı oldukça yüksek ihtimal görüyorum. Fakat küçük flörtlerin hemen ilişkiye dönüşmesini beklememelisin. Onun henüz zamanı var!

Umarım her şey iyi olur, bol şans!

Dimdik yürü, alem Yay burcu görsün!

Sevgili Yay,

Artık bazı yolların sonuna geldiğini hissedebilirsin. Yepyeni bir aşk kapıda. Zaten bir sevgilin varsa da, ilişkiyi bir ileri seviyeye taşıma vakti gelebilir. Lakin bu dönemin biraz puslu, bilgilerin yanıltıcı ve görünenin her zaman çok net olmadığını aklında bulundurmalı ve iletişimine çok çok dikkat etmelisin.

Kariyer konusunda iş yeri gerginlikleri maalesef bu ay da biraz muhtemel görünüyor. Üzerindeki baskıyı göremeyen otorite figürleriyle anlaşmazlıklara düşmen ve biraz çatışman olası, fakat fazla agresif davranmaya meyilli olduğun bir dönemden geçtiğini hatırlayarak, bence sabırlı davranmalısın. Zira bu dönem senin işten ayrılman için iyi bir dönem değil. Gerekli olan değişim sana zaten ay içerisinde, değiştirdiğin bakış açın-topluma sunduğun karakterinle beraber gelecek. Beğenmediğin işi/sevgiliyi bırakıp, istediğin gibi olanının yoluna çıkmasını beklemek yerine, değişimin kendisi olursan ve kendini istediklerin doğrultusunda değiştirirsen, evren zaten hak ettiklerini yoluna çıkaracak. 

Hala Satürn sınavındasın, disiplinli olmaya devam! Lakin neyse ki yönetici gezegenin Jüpiter Terazi burcuna geçerek biraz daha neşelenmeni ve insan ilişkilerinin iyileşmesini sağlayacak. Bu ay, geçtiğimiz aylara göre daha ılımlı sosyal ilişkiler getiriyor (özellikle ilk haftayı atlattıktan sonra).

Aşk konusunda kısmetli olduğun kadar kendini kafan karışık da hissedebilirsin. Bence işleri akışına bırak zira Kasım ayına kadar sana çok güzel fırsatlar var.  Bu ay hayatına giren insanlara sadece flört anlamında değil, sana kariyer konusunda da yardımcı olacak-gerekli bağlantıları sağlayacak dostlar gözüyle bakmalısın. Önümüzdeki dönemler senin için kazançları arttırmanın kapıları yavaşça açılacak; şimdiden zemini hazırlasan iyi olur!  

Mars ve Satürn'ün gücü seninle, bu gücü gerginliklere ya da otorite figürlerine değil, gelecek planlarına odakla tatlım. Bol şans!

Karakterine hayran bırakacaksın, Oğlak!

Sevgili Oğlak, 

Zorlu bir yılın zorlu bir bölümünü geride bıraktın. En çok seni karakterinle, iç dünyanla, geçmişin ve hayallerinle zorlayan, sorgulayan bu dönemin sisleri artık dağılmaya başlıyor. Güneş tutulmasıyla beraber sosyal hayatındaki değişimler, ay tutulmasıyla beraber de duygusal hayatındaki meseleler netleşecek.  Her son bir başlangıçtır; ayın sonundan itibaren geçmişten kalan kafana takılan meselelerle yüzleşecek ve çözeceksin. Benim tavsiyem, adaletli, sabırlı ve garantici tavrını devam ettirmen yönünde.

Bu ay senin için en vurgulu konulardan biri eğitim ve yolculuklar olacak. Eğer ki lisans ya da yüksek lisans konularında girişimlerin olduysa, yepyeni fırsatlar çıkabilir. Eğitim alanını değiştirebilir, eğitim alanında seni çok ileriye taşıyacak bilgiler edinebilir ve çalışma şeklini değiştirebilirsin. Özellikle yurtdışında eğitim konularında başvurular, planlar ve hayaller sonuçlanmaya başlayacak. Bunun önümüzdeki dönemlerde sana toplum içerisinde çok prestij kazandıracağı fikrindeyim. Aynı şekilde bu dönemde senden daha yüksek statüde birinden destek göreceksin. Değişimlere adapte olabildiğin sürece olumlu bir dönem. Adapte olmak önemli ama, biz istesek de, istemesek de evrenin kanunu gereği her şey değişiyor! Buna direnmek sana sadece zaman kaybettirir, sevgili Oğlak.

Maddi konularda belirsizlik sürüyor, büyük alışverişler yapma bence. Fakat bu dönemde gelecekteki kazançların temeli atılıyor. 

Dini ve felsefi anlamda bir değişimin de eşiğindesin, Oğlakçığım. Hayata bakış açın, tutunduğun inançların, 'akıl hocası' gibi gördüğün insanlarla alakalı yepyeni gerçeklere kavuşabilirsin. Bu sana evrenin artık daha esnek bir insan olman gerektiğini fısıldaması :) Akışına bırak!

Umuyorum ki her şey güzel olur, bol şans!

Bambaşka birisin, Kova!

Sevgili Kova,

Bu ay içerisinde ilişkiler konusunda bir takım gerçekler ortaya çıkabilir. Bu beraber çalıştığın bir partnerin/ortağın da olabilir... Sevgilin de! İlk hafta biraz kafa karıştırıcı olsa da aslında hayatına dair her konuyu netleştiren, yeni bir başlangıç yaptıran bir dönem olacak. 

Güneş tutulmasından başlayalım. Zira senin için oldukça köklü ve derin etkiler bırakacak... 1 eylül tarihinden itibaren ruhunda, cinselliğe bakış açında bambaşka bir bakış açısına sahip olmaya başladığını hissedebilirsin. Bu seneye yayılacak olan etkide, kendinle ilgili cinsel keşifler yaşaman mümkün. Daha önce sahip olmadığın arzuların varlığını keşfetmek, dönüşüme ve değişime uğramak; tüm ruhuna yayılacak bir şifa olacak.

Aynı şekilde sağlığına da dikkat etmen gereken bir dönem. Ufak operasyonlar ya da ameliyatlar, bu süreç içerisinde ortaya çıkabilir. Her zaman dikkatli olmakta fayda var.

Geçtiğimiz ay içerisinde miras-borçlar-kredi gibi sana ait olmayan, emeksiz gelen paralar konusunda şanslı olabileceğini söylemiştim. Bu ay içerisinde ise bu konularla, aldığın paralarla alakalı yeni bilgiler edinebilirsin. Borç dönemini sonlandırmak gerekebilir. Parayla alakalı yeni kaynaklar keşfedebilirsin. Önümüzdeki dönemlerde de krediler konusunda bu kadar şanslı olmayacağın için, bence bu aydan itibaren kredi kartı kullanımına biraz dikkat etmek iyi olur.

Aşk konusuna gelelim; bu ay içerisinde özellikle İnternet üzerinden ya da arkadaş ortamlarından biriyle tanışman çok olası. Seni cinsellik üzerine etkileyecek olan güneş tutulmasının yanında ay tutulmasıyla beraber yanına güzel bir partner gelmesi sana evrenin güzel cilvelerinden biri olacaktır. Fakat unutma, kartlar rastgele dağıtılsa da, onlarla nasıl oynadığın sana kalmıştır. Bu yüzden sana gelen bu fırsatları iletişimde hatalar yaparak -özellikle de kontrolcü ve agresif davranarak- kaçırmamalısın. Ay zaten genel olarak abartılı ve fazla iddialı sözler söyletmeye çok açık. Bence bu yüzden, hayatına ayın ortasından sonra girecek olan insana karşı biraz daha şeffaf ol.

Umarım her şey iyi olur, bol şans!

Dramalar geliyor, Balık!

Sevgili Balık,

Bu ay sana çok fazla iletişim problemi, karışık aşk hikayeleri ve bol bol drama getiriyor. Güneş tutulmasıyla başlayan bu ay içerisinde eğer mevcut bir ilişkin varsa, ilişkinle alakalı bilmediğin bir takım gerçekleri öğrenebilirsin. Bunu illa 'sevgilim beni aldatıyor' diye yorumlama! Bu ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak isteğini fark etmek ya da beklentilerin arasındaki uçurumu görmek şeklinde de olabilir... Cinsel enerjinin çok yüksek olduğu bu dönemde ani kararlar vermemek iyi olabilir. Bu dönemde söz vermemeye de bence dikkat etmelisin; öyle bir dönem ki, yapabileceğini düşündüğün şeyler, sandığından çok daha zor olabilir. Biraz gerçekçi düşünmekte yarar var.

Maddi anlamda da, kredi-borç-miras gibi konularda yani sana emeksiz olarak gelecek paralar konusunda şanslı olabilirsin. Örneğin yıllar önce bir kişiye mi borç vermiştin, borcunu geri alabilirsin. Ya da kendine sağlam bir sponsor bulabilirsin. Eğer maddiyata yönelik planların varsa bu ayın fırsatlarını kullanman akıllıca olur, fakat dediğim gibi 'yapamayacağın şeylere yönelik sözler verme ihtimalin' fazla! Kılı kırk yararak düşün, ince davran ve eğer bir belge, sözleşme imzalaman gerekirse çok titiz ol!

Dönemin başlattığı dramaların senin için en azından duygusal boyutu, ayın sonuna doğru ay tutulması ile beraber çözülecek. Bu sende ani duygu değişimleri yaratabileceği için, ayın başında kimseye çok iddialı vaatlerde bulunmamanı yeniden tavsiye ediyorum. 

Küllerinden doğacağın, kendini yeniden keşfedeceğin, cinselliğini ve inançlarını şifalandıracağın bir dönem olacak sevgili Balık. Bu yolda titiz davranmalısın. Bol şans!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3490
1359
499
326
204
203
170
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamze Su

17 yaşındayım , damadı tanımıyorum ,evlenecekmişim, 18 eylül de herkesi düğünüme bekliyorum.

Gurbağı

geçen ay para gelcek dedin ne gelen var ne giden ... bu ay da sevgili diyon .... (kova)

Erdem Gündoğdu

İBNE OLACAKMIŞIM " 1 eylül tarihinden itibaren ruhunda, cinselliğe bakış açında bambaşka bir bakış açısına sahip olmaya başladığını hissedebilirsin. Bu se... Devamını Gör