Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Senin Hayatındaki Fazlalık Ne?

Evet/Hayır Testine Göre Senin Hayatındaki Fazlalık Ne?

Hayatımızda fazlalık olan ve bizi yoran çok şey var. Bunlardan kurtulmaya başladığımız anda aslında hafiflediğimizi ve daha mutlu olduğumuzu fark ederiz. Senin hayatındaki fazlalık ne?

Hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Herkes tarafından iyi anılmak senin için önemli mi?

2. Şanslı biri olduğunu düşüyor musun?

3. Kötü bir olay yaşadığında bu bütün gününü mahveder mi?

4. Etrafın seni çok fazla kuruntu yaptığın için eleştirir mi?

5. Diyelim ki sana aşık olan kişiye sen pek bir şey hissetmiyorsun. Yine de o kişiye adım atar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanlardan kolay vazgeçebilen biri misin?

7. Uzun süredir konuşmadığın birini görmek seni heyecanlandırır mı?

8. Son olarak kendini yorgun hissediyor musun?

Senin hayatındaki fazlalık insanlar...

Senin hayatındaki fazlalık insanlar... Sevdiğin sevmediğin herkesi hayatında tutuyorsun. Tutmakla kalmayıp hayatına çok fazla dahil ediyorsun. Senin adına karar alabilirler, hatalarını yüzüne vurabilirler veya senin için iyi olan şeyleri görmezden gelebilirler. Etrafında, yanında tuttuğun kişilerin kim olduğuna pek bakmıyorsun. O an yanında olması senin için yetebiliyor. Bu kişilerin hepsi sana fazlalık oluyor. Herkesle ister istemez bağ kuruyorsun. Söyledikleri bir kelime veya ima senin aslında bunu kafana takmana neden oluyor. Hayatında ve aklında tuttuğun gereksiz herkesten kurtulmaya çalışmalısın. Hayatında olduğu için şanslı gördüğün kişiler eskisi gibi değil. Senin gösterdiğin değeri onlar sana pek göstermiyor. Bu durumda da gerçekten hayatında kim sana destek oluyor bilemiyorsun. Sana fazlalık olan, sadece kendi dertlerinde, sorunlarında yanına gelen ama senin sorunun olunca dinliyormuş gibi yapan kişilerden bıkmışsın. Bunu yavaş yavaş fark ediyorsun ama bir anda herkesi hayatından çıkartmaya cesaretin de yok. Seni dinlemeyen, seni anlamayan ve bencil kişilerden uzaklaşmak istiyorsun. Hayatına, sana yük olan herkesi bir bir kendinden uzaklaştırmalısın. Sana faydası olmayan veya en azından bir sorununu çözmek için gerçekten çabalayan kişileri yanında tutmalısın. Bu kişilerin farkını da sadece sen anlayabilirsin. Sana senin yaklaştığın gibi yaklaşamayan insanlar bugün varlar, yarın olmayabilirler. Bunu dikkate aldığın sürece insanlar sana fazlalık değil sadece hayatında öylesine var olan kişiler olurlar.

Senin hayatındaki fazlalık düşüncelerin...

Senin hayatındaki fazlalık düşüncelerin... Kafana taktığın, ne kadar düşünmeyeceğim desen de düşündüğün her şey sana yük oluyor. Sadece kendinin değil etrafındaki, sevdiğin herkesin problemlerini kendine dert ediniyorsun. Hayatında her şey düzene girsin istiyorsun. Bunu isterken de bir şeyler yapmak için en çok sen çabalıyorsun. Bütün bunlar da seni yoruyor. Geleceğini, geçmişini planlamaya çalışmak, düşünmek seni sadece şu anında alıkoyar. Bir şeylerin pişmanlığını yaşarken aslında kaçırdığın diğer şeylerin de pişmanlığını yaşıyor olabilirsin. Senin hayatındaki fazlalıklardan kurtulman için yapman gereken şey biraz olsun etrafını ve kendini bırakmak. Düşünmek veya planlı olmak senin geleceğin için iyi şeyler olsa da zamanla bu durum seni mutsuzlaştırmaya başlayacak. İstediğin gibi olmayan veya planladığın gibi gitmeyen şeyler nedeniyle kendinde ve hayatında bir şeylerin eksikliğini hissediyor olacaksın. Düşüncelerini bir kenara bırakıp hayatın akışına katıldığında yaşadığın her şeyin daha anlamlı olduğunu fark edeceksin. Yani bazen yaşadığın şeyleri kabul etmeli ve onlardan bir anlam çıkartmalısın. Sürekli sorgulamak ve her şeyin altında bir neden aramak senin hayatından keyif almanı engelliyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
21
20
10
10
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tembel Herif

Senin hayatındaki fazlalık insanlar...

k4dir

Senin hayatındaki fazlalık insanlar... Saçmalık. Zaten çevremde hayatımda kimse yok olmayan şeyin fazlası nasıl olabilir 😃

Gizem Yenikler

Senin hayatındaki fazlalık düşüncelerin...