Görüş Bildir
Haberler
EURO 2020 Öncesi İlk Prova: Milliler Hazırlık Maçında Azerbaycan'ı 2-1 Yendi

EURO 2020 Öncesi İlk Prova: Milliler Hazırlık Maçında Azerbaycan'ı 2-1 Yendi

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Takım, hazırlık maçında Azerbaycan'ı 2-1 mağlup etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

EURO 2020’ye 11 Haziran’daki İtalya maçıyla başlayacak olan A Milli Takımımız, hazırlık maçlarının ilkinde Azerbaycan ile karşılaştı. Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Türkiye 2-1 kazandı.

Azerbaycan 28. dakikada Mahmudov ile 1-0 öne geçse de ay-yıldızlılar devre bitmeden geri dönüş yapmasını bildi. 34. dakikada Orkun’un serbest vuruştan yaptığı ortaya iyi yükselen Halil Dervişoğlu kafa vuruşuyla skoru 1-1’e getirdi.

44. dakikada ise Kaan Ayhan, A Milli Takımımızı 2-1 öne geçirdi. Köşe vuruşundan gelen topta Merih’in şutunu sektiren kaleci Balayev’in hatasını iyi değerlendiren Kaan topu filelerle buluşturdu.

Zaman zaman kalemizde tehlikeli pozisyonlar bulan konuk takım son vuruşlarda sıkıntı yaşadı.

Teknik direktör Şenol Güneş ise maça 3-5-2 ile başlayıp 28. dakikada yenilen golden sonra bu taktikten vazgeçip 4-3-3’e döndü. Ancak Halil’in sakatlanmasından sonra Güneş yeniden oyuncularına 3-5-2 taktiğini işaret etti.

İki isim sakatlanarak çıktı

İki isim sakatlanarak çıktı

A Milli Takım’da iki futbolcu sakatlık yaşadı. Kaleci Altay Bayındır 73. dakikada, Halil Akbunar ise 82. dakikada sakatlık yaşadıkları için oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Diğer maçlar Gine ve Moldova ile olacak

Diğer maçlar Gine ve Moldova ile olacak

Ay-Yıldızlı ekibimiz 31 Mayıs Pazartesi günü Gine ile Antalya’da karşılaşacak. Antalya Stadyumu’ndaki müsabaka saat 20.00’de başlayacak.

A Millilerimiz ayrıca 3 Haziran’da da Almanya’nın Paderborn kentinde Moldova ile saat 20.00’de son hazırlık maçını oynayacak.

Sözcü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
8
6
6
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağız Çakır

Böyle gardaşlık mı olur amk adamlar hazırlık maçında 2 oyuncumuzu sakatladı üstüne hala sert faullere devam ediyorlardı. Aşağılık komplekslerimi var anlamadı... Devamını Gör