Görüş Bildir
Haberler
TV
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) Yeni İsmi Ne Olacak? EDHO Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) Yeni İsmi Ne Olacak? EDHO Hangi Kanalda Yayınlanacak?

GNS
04.01.2022 - 19:25

ATV'nin fenomen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO)'nun yedinci sezonuyla ekranlara gelmesi beklenirken ani bir final kararı alması oyuncuları ve izleyicileri şaşkına çevirmişti. Başrol Oktay Kaynarca'nın 'EDHO tamamen bitti' açıklaması sonrası dizinin hayranları son derece üzülmüştü. EDHO dizisi için bugün yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin dijital platformda film olarak yayınlanacağı isminin değişeceği öğrenildi. Peki EDHO'nun yeni ismi ne olacak? EDHO yeni ismi ne? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı ATV'nin uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz verdiği ani final kararıyla herkesi şaşkına çevirmişti. Bugün EDHO ekibinin dijital platformda film olarak yayınlanacağı öğrenildi. Dizinin isminin telif hakları dolayısıyla değişeceği bildirildi. Peki EDHO yeni ismi ne? İşte detaylar...

EDHO Hangi Kanalda Yayınlanacak?

EDHO Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin dijital platformda 200. ve son bölümüyle yayınlanacağı bildirildi. BluTV ile anlaşan EDHO ekibi çekmiş oldukları son bölümü montajlayarak film halinde yayınlayacak.

EDHO Yeni İsmi Ne Olacak?

EDHO Yeni İsmi Ne Olacak?

Dizinin isim telif hakkının ATV'de olması sebebiyle projenin adının değiştirildiği bildirildi. EDHO'nun BluTV'de yayınlanacak filminin ismi 'Son Efsane' olarak duyuruldu.

EDHO Şubatta Dizi Olarak Dönecek

EDHO Şubatta Dizi Olarak Dönecek

Dizinin BluTV'de dizi olarak da çekilmeye başlayacağı bildirildi. Başrollerinde İlyas Çakırbeyli karakterine can veren Ozan Akbaba'nın olacağı ifade edildi. Şubat ayında çekilmeye başlayacak dizide Hızır karakteri Oktay Kaynarca hapiste, atv’nin “Okul Yolunda” dizisiyle anlaşan Yunus Emre Yıldırımer de yurt dışında sürgünde gösterileceği için dizide olmayacakları belirtildi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın