Görüş Bildir
Haberler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinden Flaş Gelişme! EDHO Dijital Platforma mı Taşınıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinden Flaş Gelişme! EDHO Dijital Platforma mı Taşınıyor?

Bir dönem ekranların en sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Oktay Kaynarca'nın başrolünü paylaştığı ve aniden yayından kaldırılan EDHO dizisiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 6 yıldır ekranda olan dizinin bitişine üzülen seyirci bu kez yeni gelişme ile tekrar diziye kavuşacak iddiası kulislerde konuşuluyor. Peki sevilen dizi EDHO dijital platforma mı taşınıyor? İşte flaş gelişme hakkında detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aniden yayına son verilen dizinin sıkı takipçileri günlerce yayınlanması için bekledi. Fakat atv, keskin bir kararla karşılık vermeyi tercih etti ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayın saatinde “Kuruluş Osman”ın yapımcısı Bozdağ Film’in “Destan” dizisini yayınladı. Çıkan yüksek reyting sonuçları kanal yönetiminin alt üst olan moralini yerine getirdi. Peki EDHO hakkında çıkan iddialar doğrultusunda dizi dijital platforma mı taşınıyor?

EDHO Dijital Platforma mı Taşınıyor?

EDHO Dijital Platforma mı Taşınıyor?

Oktay Kaynarca bile Eşkıya'dan vazgeçti ama sevenleri popüler diziden vazgeçmedi. Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener bir süre yaşanan tartışmaları dışardan izlemekle yetindi ve sonunda hem seyirci baskısı, hem de gelen cazip teklifleri değerlendirmeye karar verdi. Hal böyle olunca Türk dizi tarihine imza attıkları başarılarla adından söz ettiren ikili, dijitalden gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Bir iddiya göre de Şaşmaz ve Özdener blutv'yle görüşme halinde.

Neler Yaşanmıştı?

Neler Yaşanmıştı?

kısa süre sonra bu durumun sebebi ortaya çıktı. atv ile Eşkıya ekibi arasında ipler kopmuştu. Raci Şaşmaz'ın inşaat işleri nedeniyle yaşadığı borç yükü yüzünden kanalın devraldığı haklar iki tarafı karşı karşıya getirmişti. Atv'nin oyuncuların ücretleri ve dizinin ileriye dönük haklarını da kapsayan istekleri Eşkıya ekibinin yayın kaydını teslim etmeyip 'Diziyi bitiriyoruz' diyerek rest çekmesine kadar varmıştı. Eşkıya ekibinde de çözülmeler yaşandı. Dizinin Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca krizi doğru yönetemediklerini düşündüğü yol arkadaşları Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'le gerilim yaşadı. Atv'den gelen teklif üzerine de tercihini belli etti.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın