Görüş Bildir
Haberler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Yıldızı Ozan Akbaba'dan Sürpriz Yeni Proje!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Yıldızı Ozan Akbaba'dan Sürpriz Yeni Proje!

GNS
16.11.2021 - 22:40

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) final yapması dizi izleyicilerini son derece üzmüştü. Yeni sezonu beklenen dizinin beklenmedik bir kararla sona ermesi izleyenleri olduğu gibi oyuncuları da sinirlendirmişti. Oktay Kaynarca'nın dizinin tamamen bittiğini açıklamasının üstünden flaş bir haber daha geldi. EDHO dizisinin favori oyuncusunun yeni projesi belli oldu. EDHO'nun yıldız oyuncularından Ozan Akbaba ekranlara yeni projeyle dönüyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

7.sezonunun yayınlanması beklenirken ani bir final kararı veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları yeni projelere imza atmaya başladı bile. Başka bir kanala geçeceği konuşulan EDHO dizisinin tamamen bittiğini açıklayan Oktay Kaynarca'dan sonra oyunculardan yeni bir haber daha geldi. Dizinin yıldızı hangi projeye başlıyor? İşte detaylar...

EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba Yeni Projeyle Geliyor

EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba Yeni Projeyle Geliyor

Oktay Kaynarca'nin bittiğini açıkladığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızı Ozan Akbaba'nın yeni projesi belli oldu. Tv100’de yer alan habere göre, EDHO’da İlyas karakterine hayat veren Ozan Akbaba yeni bir projeye imza attı.

Filmde Rol Alacak

Filmde Rol Alacak

Başarılı oyuncu, Karabağ Zaferi'nin anlatacağı filmde rol alacak. Yapımcı Müşvik Guluzade’nin yeni projesinin detayları ortaya çıktı.

Film İçin Azerbaycan'a Gitti

Film İçin Azerbaycan'a Gitti

Büyük bir yatırımla kurduğu Türkiye’nin ilk virtual production stüdyosu ve arka arkaya çektiği iddialı dizi ve filmlerle sektöre güçlü bir giriş yapan MGX Fim’in kurucusu Müşvik Guluzade son olarak senaryosunu Ozan Akbaba’nın yazdığı Türkiye’nin ilk aksiyon filmi Anka’yı tamamlamıştı. Ozan Akbaba’nın aynı zamanda başrolünü oynadığı Anka’nın çekimleri bittikten sonra Müşvik Guluzade ve Ozan Akbaba birlikte Azerbaycan’a gitti.

Yapımcı ve ünlü oyuncunun kardeş ülkeye ziyareti merak konusu oldu. Çok geçmeden ziyaretin nedeni belli oldu. Müşvik Guluzade yine çok büyük bir prodüksiyon için kolları sıvadı. Başrolünde Ozan Akbaba’nın yer alacağı film, Karabağ Zaferi’ni anlatacak. Guluzade ve Akbaba şimdiden merak uyandıran sinema filmlerinin hazırlıkları için başta Kültür Başkenti Şuşa olmak üzere pek çok şehri gezdi. Öte yandan sinema filmi Anka’nın 2022’nin ilk aylarında vizyonda olacağı, kod adı “Karabağ” olan filmin ise 2022 yazında sete çıkacağı öğrenildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın