Görüş Bildir
Haberler
Oktay Kaynarca'dan Yeni EDHO Açıklaması! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hayranları Yanıt Buldu...

Oktay Kaynarca'dan Yeni EDHO Açıklaması! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hayranları Yanıt Buldu...

Müge Kakşi
08.11.2021 - 21:35

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak diziye ara vermişti. Bir süredir heyecanla beklenen EDHO yeni sezonundan hayranlarını üzen bir karar geldi. Kanalla yaşanan bir anlaşmazlık sonucu dizinin yeni sezona devam etmeyeceği öğrenilirken dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan açıklama geldi. İşte Oktay Kaynarca'nın EDHO açıklaması...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yayınlandığı kanal ATV ile yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle son bölümü yayınlanmayıp ekrana veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Oktay Kaynarca'dan EDHO Açıklaması

Oktay Kaynarca'dan EDHO Açıklaması

Kaynarca, önceki gün marka yüzü olduğu erkek giyim markasının yeni reklam çekimleri için Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Oyuncu, güzel havayı da fırsat bilen reklam çekim ekibi ile ünlü semtin pek çok noktasında gün boyu reklam çekimleri gerçekleştirdi.

‘EDHO BAŞKA BİR KANALDA DEVAM ETMEYECEK’ DEDİ

Gün boyu süren çekimler öncesi karavanında istirahat eden Kaynarca, son bölümüyle ekrana gelmeyip, hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili fazla detay vermekten kaçınırken dizinin başka bir kanalla yola devam etmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

BAŞKA BİR DİZİ İÇİN AÇIK KAPI

'Artık başka kanalla mümkün değil, bitti' diyen ünlü oyuncu, başka bir diziye başlayıp başlamayacağı sorusuna ise 'Hayat bu belli olmaz' açıklamasında bulunup açık kapı bıraktı. Kaynarca, güneş batana kadar süren çekimlerde Rus modelle objektiflere birbirinden farklı pozlar verdi.

İlgili Haberler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Culog

Digital bir platform alır. Verir parasını çatır çatır çeker :)