Görüş Bildir
Haberler
Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi İle mi Geri Dönecek? Süleyman Çakır Karakteri Yeniden Gündemde

Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi İle mi Geri Dönecek? Süleyman Çakır Karakteri Yeniden Gündemde

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ani bir kararla ekranlara veda etmesi sonrasında ünlü oyuncu Oktay Kaynarca için iddialar ortaya atılmaya başlandı. Önce Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili çıkan haberlere, bugün ise Kurtlar Vadisi eklendi. Oktay Kaynarca, fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nde Süleyman Çakır rolünü canlandırmıştı. Çok sevilen Süleyman Çakır karakteri Türk dizi tarihine geçmişti. Oktay Kaynarca ve Süleyman Çakır karakteri ile ilgili ilgili yeni bir iddia gündemi meşgul ediyor. İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarında yayınlanan EDHO, yeni sezonu öncesi kanal yönetimi ile yapımcı şirket arasındaki para konuları sebebiyle yayından kaldırılmıştı. Oktay Kaynarca, EDHO’nun yayından kaldırılmasını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Oktay Kaynarca ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisiyle Geri Dönecek!

Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisiyle Geri Dönecek!

Medyaradar’daki habere göre, Oktay Kaynarca bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği 'Süleyman Çakır' karakteri ile yeniden geri dönecek.

Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır'ın, Polat Alemdar ile karşılaşmadan önceki hayatının yansıtılacağı dizide, birçok ünlü oyuncunun rol alacağı da ortaya atılan iddialar arasında...

Süleyman Çakır (Oktay Kaynarca) ile ilgili bir diğer bomba iddia da bu yapımın sinemaya taşınacağı yönünde.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Süleyman Çakır Haberine Sosyal Medyadan Tepkiler

Süleyman Çakır Haberine Sosyal Medyadan Tepkiler
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay Küçük

Çok saçma olur ama izleyen tabiki çıkar. Bence edho devam etmeli, kadro ve oyunculukları zaten muhteşem. Umarım başka kanala geçme durumları olur bitirmektense.