Görüş Bildir
Haberler
Eşini ve Çocuklarını Rehin Alıp Evini Ateşe Verdi

Eşini ve Çocuklarını Rehin Alıp Evini Ateşe Verdi

Akın Çelik
02.11.2022 - 11:19

Hatay'da psikolojik sorunları olan 37 yaşındaki Ayhan H., eşini ve 3 çocuğunu rehin alıp, yaşadıkları evi ateşe verdi. Polislerin kapıyı kırarak girdiği evde etkisiz hale getirilen Ayhan H. gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Eşi balkona çıkarak yardım istedi

Eşi balkona çıkarak yardım istedi

Antakya ilçesine bağlı Atatürk Caddesi'nde 7 katlı bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ayhan H., eşi ve 3 çocuğunu rehin aldıktan sonra evini ateşe vererek kapıyı kilitledi. Eşinin, balkona çıkıp yardım istemesinin ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, kapı kilitli olduğu için eve giremedi. Polisin ve itfaiye ekiplerinin çağrılarına yanıt vermeyen Ayhan H., ailesinin de evden çıkmasına izin vermedi. Ayhan H.'nin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye özel hareket ekipleri çağrıldı.

İki yıl önce de ailesini rehin almıştı

İki yıl önce de ailesini rehin almıştı

Olay yerine gelen özel harekat timi, kilitli kapıyı kırarak eve girdi. Ayhan H.'nin kelepçelenerek etkisiz hale getirilmesiyle evde rehin tuttuğu eşi ve çocukları, ekiplerce binadan tahliye edildi. İtfaiye ekipleri, yangını diğer dairelere sıçramadan söndürdü. Şüpheli gözaltına alınırken, eşi ve çocukları ise ambulansta muayene edildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Ayhan H., 3 Ekim 2020'de de kendisini hastaneye götürmek isteyen ailesini rehin almıştı. Polislerin ikna çalışmalarına olumsuz yanıt verince, özel harekat ekiplerince etkisiz hale getirilmiş ve hastaneye yatırılmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aliye Kocabaş

Kendini yak şerefsiz.