Görüş Bildir
Haberler
Eşini Vahşice Katleden Adam, Cinayet Nedeniyle Yattığı Cezaevinden İzinli Çıkmış!

Eşini Vahşice Katleden Adam, Cinayet Nedeniyle Yattığı Cezaevinden İzinli Çıkmış!

Samsun'un Bafra ilçesinde eşini bıçaklayarak öldüren Faruk Yavuz'un daha önce işlediği cinayetten 11 yıl ceza aldığı ve cezaevinden izinli çıktığı ortaya çıktı.

Samsun'da 30 Mayıs Pazar günü, bir süre önce cezaevinden izinli çıkan Faruk Yavuz (36), aralarında çıkan tartışma sonucu iki çocuk annesi eşi Kamile Yavuz'u (33) çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. 

Olayın ardından gözaltına alınan Faruk Yavuz'un 2003 yılında İzmir'de işlediği cinayetten 11 yıl ceza aldığı ortaya çıktı.

6 yıl cezaevinde yattıktan sonra İnfaz Kanunu'ndan yararlanarak cezaevinden çıktı. 

Bafra'da işlediği bir suçtan dolayı infazının yanmasının ardından Faruk Yavuz, cezasının geri kalan kısmı 5 yılı yatmak üzere Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi'ne girdi.

Buradan da açık cezaevine geçiş yapan Faruk Yavuz'un cezaevinden izinli çıkarak cinayeti işlediği öğrenildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Kapalı cezaevindekileri açığa alıp sonra izinli olarak salıyorlar, onlar da ilk iş suç işliyor bu kaçıncı olay, izinli çıkıp dönmeyenlere de "hapishaneden ka... Devamını Gör

safirmavideniz

Ben ailesinin AİHM'ne başvurması gerektiğini düşünüyorum , bu cinayet devletin ihmali ve umursamazlığı yüzünden işlendi.

Kata kulli

Abi yaralama değil kavga değil hırsızlık değil, adam cinayetten içeri girmiş af çıkmış yine suç işleyip ceza evine girmiş, nasıl olurda açık ceza evine alını... Devamını Gör