Görüş Bildir
Haberler
Eşini Öldüren Mehmet Kuyar'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

Eşini Öldüren Mehmet Kuyar'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

Ankara'da Mehmet Kuyar, boşanma aşamasında olduğu eşi Gülsüm Kuyar'ı temizlik görevlisi olarak çalıştığı okulda bıçaklayarak katletmişti. Tutuklu yargılanan Mehmet Kuyar, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Takdiri indirim uygulanmadı

Takdiri indirim uygulanmadı

Ankara Batı 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Kuyar, maktulün ailesi ve taraf avukatları katıldı.

Mahkeme başkanı, önceki celse dosyaya sunulan esas hakkındaki mütalaaya karşı savunma yapması için söz verdiği sanık Kuyar, 'Daha önce yaptığım savunmayı tekrar ediyorum, başka sözüm yok.' dedi.

Ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Kuyar'ı 'eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Hakkında takdiri indirim uygulanmayan sanık Kuyar'ın hükümle birlikte tutukluluğunun devamına karar verildi.

'Daha önce yaptığım savunmayı tekrar ediyorum, başka sözüm yok'

'Daha önce yaptığım savunmayı tekrar ediyorum, başka sözüm yok'

İddianamede, 21 Şubat 2022'de sanığın, eşinin görev yaptığı okula giderek kendisiyle tartıştığı belirtildi.

Hizmetli odasına giren Gülsüm Kuyar'ın peşinden içeri giren sanığın, zor kullanarak kadının telefon ve kredi kartını aldıktan sonra bıçakla saldırdığı ifade edilen iddianamede, 'Sanık, 7'si tek başına öldürücü nitelikte toplam 9 bıçak darbesi vurmak suretiyle Gülsüm'ü öldürdükten sonra olay yerinden elinde poşetle kaçmıştır. Ayrıca maktulün kredi kartıyla aynı gün harcama yaptığı görülmüştür' bilgisine yer verilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Monte kristo kontu

İnsanlar neden kendine hayvan gibi yaşamayı laik görür, aklım bunu hiç almıyor. Şimdi git ceza evine 30 yıl fare gibi yaşa

imo teph

çok da sevinmeyelim, mhp'nin canı bir af çekerse tümü sokaklara salınır geri. salgın çıktığında en güvenli yer, toplumdan izole oldukları için cezaevi iken h... Devamını Gör