Görüş Bildir
Haberler
Musa Orhan Önce Ezgi Mola'ya, Sonra Farah Zeynep Abdullah'a Şimdi de Hazal Kaya'ya Dava Açtı

Musa Orhan Önce Ezgi Mola'ya, Sonra Farah Zeynep Abdullah'a Şimdi de Hazal Kaya'ya Dava Açtı

18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan eski uzman çavuş Musa Orhan'a ''nitelikli cinsel saldırı suçundan en alt sınırdan' 10 yıl hapis cezası verilmişti. Orhan'a hakaret gerekçesiyle yargılanan Ezgi Mola'ya destek veren oyuncu Hazal Kaya'ya da dava açıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Böyle bir gelir modeli oluşmuş'

'Böyle bir gelir modeli oluşmuş'

İpek Er'e cinsel saldırıda bulunan eski uzman çavuş Musa Orhan'a ''hakaret'' ettiği gerekçesiyle oyuncu Hazal Kaya hakkında dava açıldı.

Bugün avukatlarıyla ifade vermeye giden Hazal Kaya , konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Musa Orhan bana da hakaret davası açmış da olay o. Böyle bir gelir modeli oluşmuş sanırım” dedi.

'Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun'

'Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun'

18 yaşındaki İpek Er, geçtiğimiz yıl cinsel saldırıya uğradığını anlatan bir mektup bıraktıktan sonra intihar teşebbüsünde bulunmuş, yaklaşık bir ay yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşamını yitirmişti. İpek Er ve babasının, 7 Temmuz’da şikayetçi oldukları Musa Orhan hakkında soruşturma başlatıldı. Orhan hakkında, “nitelikli cinsel saldırı” suçundan 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Siirt Sulh Ceza Hakimliği tarafından ifadesi alınan Orhan, 17 Temmuz 2020’de “yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartı” ile serbest bırakıldı. Orhan’ın serbest bırakılması tepki çekmiş,

Oyuncu Ezgi Mola sosyal medya hesabından “Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin” paylaşımında bulunmuştu. Bu paylaşımlara Musa Orhan’ın avukatı dava açmış, ardından Mola’ya destek veren çok sayıda ünlü isim için de suç duyurusunda bulunmuştu. Ezgi Mola’ya destek paylaşımı yapan Farah Zeynep Abdullah hakkında da 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
25
7
6
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sero Hanım

tabi. isminin önüne koyulan tecavüzcü sıfatı umurunda değil buna 3-5 kişinin verdiği gazla paraya dönüştürmek olmuş işi. buna bu fırsatı veren adalete de yaz... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Utanma da yok bravo 👏

Ömer Yasin

Haberlere bakmayın derim olay farklı bir videoda görmüştüm... Erlik adlı youtube yayıncısından... Farkındaysanız adam mahkemelerde haklı çıkıyor...

Nuran Sarısoy

vefat eden kız için arkadaşina yazdıği mesajları bir okuyabilir misiniz. Az çok bu kişinin ne olduğunu anlarsınız.