Görüş Bildir
Haberler
Eşlerini Aldattıkları İddiası ile Çapkınlıkları Dillere Destan Olan 15 Ünlü Erkek

etiket Eşlerini Aldattıkları İddiası ile Çapkınlıkları Dillere Destan Olan 15 Ünlü Erkek

Daha önce aldatma iddiası ile evliliği biten kadın ünlülerle ilgili bir içeriğimizi sizlerle paylaşmıştık. Bu kez de size, evliliği aldatma iddiası ile biten ünlü erkekleri araştırdık. İşte son yıllarda eşini aldattığı iddiası ile gündeme gelen ünlü erkekler...

Haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaan Tangöze

1. Kaan Tangöze

Geçtiğimiz yıl eşi Seçkin Piriler'i Kıvılcım Ural ile aldatmıştı. Basında geniş yer bulan bu yasak aşk sonrası çift boşanırken, Kaan ve Kıvılcım çifti beraberliklerine hız kesmeden devam etti.

2. Hüsnü Şenlendirici

2. Hüsnü Şenlendirici

Eşi Nazire Şenlendirici'yi bir dönem Deniz Seki ile aldattı. Ama bu yasak aşk uzun sürmedi ve Hüsnü Şenlendirici eşine geri döndü.

3. Tamer Karadağlı

3. Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı, kendisi gibi oyuncu olan eşi Arzu Balkan ile evliliği sırasında, rol aldığı dizideki partneri Deniz Uğur ile aşk yaşamaya başladı. Bu ilişki ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra Arzu Balkan ile Tamer Karadağlı boşandı.

4. Tony Parker

4. Tony Parker

Dünyaca ünlü basketbolcu, eşi Eva Longoria ile 3 yıl evli kalmıştı. Fakat Tony Parker'ın eşini aldatmasından dolayı bu evlilik sona erdi. Aldatma olayını sıkı takibe alan Eva, medyanın da yardımıyla Parker'ın eski takım arkadaşlarından Brent Barry'nin eşi Erin ile aşk yaşadığını ortaya çıkardı ve evlilikleri noktalandı.

5. Kutsi

5. Kutsi

Kutsi, 2014 yılında evli olduğu eşi Sinem Bayraktutar'ı ''Huzur Sokağı'' isimli dizideki rol arkadaşı Feyza Çıpa ile aldattı. Eşinden ayrılan Kutsi'nin Feyza Çıpa ile beraberliği devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaya Çilingiroğlu

6. Kaya Çilingiroğlu

Belki de magazin gündemini en çok sarsan aldatma hikayesinin kahramanı Kaya Çilingiroğlu oldu. Hülya Avşar ile birlikte olduğu dönemde onu Feraye Tanyolaç ile aldattı. Bir süre sonra Hülya Avşar'dan boşanan Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ile evlendi, ama bu evlilik de uzun sürmedi.

7. Acun Ilıcalı

7. Acun Ilıcalı

Acun, 2003 yılında evlendiği eşi Zeynep Ilıcalı ile evliliği sırasında ''Var Mısın Yok Musun'' programına katılan Şeyma Subaşı ile aşk yaşamaya başladı. Evliyken Şeyma Subaşı'dan çocuğu oldu. Zeynep Ilıcalı, evliliğini daha fazla sürdüremedi ve geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'dan boşandı.

8. Mehmet Ali Erbil

8. Mehmet Ali Erbil

Magazin camiasının en çapkın isimlerinden olan Mehmet Ali Erbil, Sedef Altıntaş ile evliyken onu Tuğba Coşkun ile aldattı. Sedef Altıntaş'tan boşanan Mehmet Ali Erbil, Tuğba Coşkun ile evlendi. Fakat bu evlilik de uzun sürmedi ve çift boşandı.

9. Kudret Sabancı

9. Kudret Sabancı

Magazin gündemini alt üst eden bir diğer aldatma hikayesi de yönetmen Kudret Sabancı ve Esra Akkaya çiftinden geldi. O dönem ''Aliye'' isimli diziyi yöneten Sabancı, dizinin baş rolü olan Sanem Çelik ile bir araçta yakalandı. Olay basına yansıdığında eşi ile ayrılma noktasına gelmişlerdi. Olay sonrası çift boşandı.

10. James Cameron

10. James Cameron

Ünlü yönetmenin, o dönemdeki eşi Linda Hamilton'ı ''Titanik'' filminin oyuncularından Suzy Amis ile aldattığı ortaya çıkmış ve çift boşanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İbrahim Tatlıses

11. İbrahim Tatlıses

Bir diğer aldatma rekoru sahibi isim İbrahim Tatlıses... İlk eşi Adalet Hanım ile evli olduğu sürede oyuncu Perihan Savaş ile beraber oldu. Derya Tuna ile beraberliğinde ise Asena ve Ayşegül Yıldız aşklarıyla sürekli gündemin en üst sıralarında kendisine yer buldu.

12. Halit Ergenç

12. Halit Ergenç

Halit Ergenç, kendisi gibi oyuncu olan Gizem Soysaldı ile evli olduğu dönemde ''Binbir Gece'' isimli dizideki partneri Bergüzar Korel ile aşk yaşamaya başladı. Aşk ortaya çıktığında evliliği bitti. Boşandıktan kısa bir süre sonra Bergüzar Korel ile dünya evine girdi.

13. Erol Köse

13. Erol Köse

Erol Köse eski eşi Ajlan Köse ile evliliği sırasında Gülşen'e olan aşkını canlı yayında açıklamıştı. Olay gündeme bomba gibi düşmüş ve tüm gözler Gülşen'e çevrilmişti.

14. Brad Pitt

14. Brad Pitt

Brad Pitt, Jennifer Aniston ile evliyken ''Bay ve Bayan Smith'' filminin setinde yakınlaştığı Angelina Jolie ile yeni bir aşka yelken açtı. Daha sonra ise Jennifer Aniston ile olan evliliğini noktaladı.

15. Hamdi Alkan

15. Hamdi Alkan

1999 yılında Ebru Şallı ile aşk yaşadığı iddiaları üzerine eşinden boşanan Hamdi Alkan, daha sonra Canan Hoşgör ile 2006'da yeniden evlenmişti. Tekrar evlenen çiftin mutluluğu uzun süremedi ve daha sonra tekrar boşandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
471
284
93
27
26
19
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın