Görüş Bildir
Haberler
Her Aşk Bitermiş! Eşini Aldattığı İddiası ile Evliliği Sona Ermiş 14 Ünlü Kadın

etiket Her Aşk Bitermiş! Eşini Aldattığı İddiası ile Evliliği Sona Ermiş 14 Ünlü Kadın

Candaş KARAGÖZ
16.08.2016 - 17:10 Son Güncelleme: 22.08.2017 - 17:29

Her evlilik sonsuza kadar devam etmiyor, anlaşamama olsun aldatma olsun türlü sebeplerle yuvalar yıkılabiliyor. Çoğu zaman ilişkilerde erkeğin aldatmasına alışılsa da kadınlar da eşlerini aldatabiliyor. İşte son yıllarda eşini aldattığı iddiası ile gündeme gelen ünlü kadınlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ebru Şallı

1. Ebru Şallı

İş adamı Harun Tan ile evliyken ünlü mankenin Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkili araların da yaşananları inkar etmiş olsa da Ebru Şallı'nın boşanmasının ardından aşklarını ortaya çıktı.

2. Tuğba Coşkun

2. Tuğba Coşkun

Mehmet Ali Erbil ile evli olan Tuğba Coşkun, avukat Önder Fırat ile Londra’da samimi bir şekilde görüntülendi. Bu kaçamak haberleri sonrası çift çok geçmeden boşandı.

3. Doğa Bekleriz

3. Doğa Bekleriz

Evli mankenin köpek eğitmeni Bora Erberk ile dudak dudağa çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Olay magazin gündemine bomba gibi düştükten sonra çiftin evliliği son buldu.

4. Eva Longoria

4. Eva Longoria

Umutsuz Ev kadınları dizisinin yıldızı Eva Longoria 2007'de ünlü basketbolcu Tony Parker'la evlendi. Eva kocasını, eski sevgilisi Mario Lopez ile aldattı.

5. Songül Öden

5. Songül Öden

2011 yılında olaylı bir şekilde boşanan Songül Öden'in adı, o dönem rol aldığı ''Gümüş'' dizisindeki partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile aşk iddialarına karıştı. Canberk Uçucu, eski eşi Songül Öden'in kendisini rol arkadaşı ile aldattığını söylemiş ve bu haber magazin gündemini uzunca bir süre meşgul etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Heidi Klum

6. Heidi Klum

Güzel model 7 yıllık eşi şarkıcı Seal'i yakın koruması olan Martin Kristen ile aldattı. Tatil fotoğrafları ortaya çıkan yasak aşk sonrası Seal ve Heidi Klum boşandı.

7. Pınar Altuğ

7. Pınar Altuğ

Pınar Altuğ, o dönem evli olduğu Umut Elçioğlu'nu askerdeyken Tony Teodoridis ile aldattı.

8. Kate Hudson

8. Kate Hudson

Kate Hudson bir çocuk sahibi olduğu Chris Robinson'u ünlü oyuncu Owen Wilson ile aldattı ve daha sonra eşinden boşandı.

9. Defne Samyeli

9. Defne Samyeli

2011 yılında boşandığı eşi Eren Talu, Defne Samyeli'nin kendisini Al Jazeera'de çalışan gazeteci Richard Gizbert ile aldattığını iddia ederek eşinden boşandı.

10. Ceyda Düvenci

10. Ceyda Düvenci

2008 yılında evlenen Ceyda Düvenci ve Engin Akgün çiftinin evlilikleri 2013 yılında bitti. Çiftin evliliklerin bitme sebebi ise Engin Akgün'ün iddiasına göre Ceyda Düvenci'nin kendisini ünlü bir gazeteci ile aldatması olarak magazin gündemine yansıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. LeAnn Rimes

11. LeAnn Rimes

Dünyaca ünlü şarkıcı LeAnn Rimes, eşini birlikte rol aldığı oyuncu Eddie Cibrian ile aldattı. Tabii ki eşi Dean Sheremet tarafından açılan boşanma davası ile evlilikleri bitti.

12. Sibel Can

12. Sibel Can

Sibel Can, Hakan Ural ile mutlu görünen evliliğini Karahan Çantay ile bitirdi. Aldatma iddiaları sonrası Sibel ve Hakan çifti boşandı. Karahan Çantay ise kayıplara karıştı.

13. Tuba Ünsal

13. Tuba Ünsal

Tuba Ünsal, 2006 yılında boşandığı eşi Cem Cantaş ile evliyken adı şarkıcı Yalın’la aşk iddialarına karıştı. Çift daha sonra evliliklerini kurtaramadı ve bitirme kararı aldı.

14. Pınar Aylin

14. Pınar Aylin

Ünlü şarkıcı, Mert Tokatlıoğlu ile evliyken Enis Onat'la birlikte olduğu iddiaları sonrası boşandı. Mert Tokatlıoğlu, eşinin kendisini aldattığını her yerde haykırdı.

Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1529
827
660
234
217
215
128
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?