Görüş Bildir
Haberler
Esad'dan 'Normalleşme' Değerlendirmesi: 'Türkiye'den Laf Değil, İcraat Bekliyoruz'

Esad'dan 'Normalleşme' Değerlendirmesi: 'Türkiye'den Laf Değil, İcraat Bekliyoruz'

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, gazetecilerle yaptığı görüşmede Türkiye ile olası normalleşmenin şartlarını açıkladı. Esad, 'Türkiye’den laf değil, icraat bekliyoruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Toplantı 3 saat sürdü

Toplantı 3 saat sürdü

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Türkiye ile ilişkiler hakkında, 'Türkiye’den laf değil, icraat bekliyoruz' yorumunda bulundu.

Birgün'de yer alan bilgiye göre, Beşar Esad, Suriyeli gazeteciler ve araştırmacılarla yaklaşık 3 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Suriye; Türkiye’den laf değil, icraat bekliyor"

"Suriye; Türkiye’den laf değil, icraat bekliyor"

Türkiye ile ilişkiler hakkında açıklamalarda bulunan Esad, 'Ankara ile görüşmelerin şu anda sadece istihbarat niteliğinde olduğunu, ancak ikili görüşmelerin seviyesinin yakında yükseltileceğini' belirtti.

'Ankara, siyasi yöneliminde bazı Arap ülkelerinden daha kararlı olabilir. Ancak Türkiye'nin tutumunun samimi mi yoksa sadece siyasi bir manevra mı olduğuna karar vermek mümkün değil' diyen Esad, 'Suriye; Türkiye’den laf değil, icraat bekliyor' ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Valla Türkiye'dekiler de hükümetten bekliyorlar o dediğinizi...

Ermiyan Sürmeli

İcraat hemen şu olmalı Türkiye vatandaşları teslim eder ancak can ve mal güvenlikleri Türkiye sorumluluğunda olmak kaydı ile vatandaşlar Suriye ' ye gönderi... Devamını Gör

Ahmet Pasagil

dalyarak. çok da sikineydin sanki erdoğanın. ya seçim manevrasısın ya da başka bir manevrasın