Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Seks Sonrasında Yaptığı, Kadınları Çileden Çıkaran Davranışlar

Erkeklerin Seks Sonrasında Yaptığı, Kadınları Çileden Çıkaran Davranışlar

R.G.
12.05.2021 - 12:11

Kadınların ve erkeklerin seksten beklentileri farklı olduğu gibi cinsel ilişkiden sonraki beklentileri de farklı. Bu beklentiler karşılanmadığında maalesef her iki taraf da yeterince tatmin olmadıklarını hissedebiliyor. Bu içeriğimizde sizlerle erkeklerin seks sonrasında yaptığı ama kadınları çileden çıkaran davranışları konuşacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlgisiz davranmaları

1. İlgisiz davranmaları

Kadınlar cinsel ilişki sonrasında partnerlerinin kendilerine karşı tutumlarını gözlemlerler. Sarılma, öpücük veya küçük sohbetler kadınlara güven duygusu verir ve partnerlerine bağlanmasını kolaylaştırır. Partnerinden bu ilgiyi göremediğinde kadının, partnerinin hanesine koca bir çarpı koyacağından şüpheniz olmasın.

2. Duygusallıktan kaçınmaları

2. Duygusallıktan kaçınmaları

Kadınlar cinsel ilişki sonrasında partnerlerini duygusal olarak tartmaya başlarlar. Öte yandan erkekler seks sonrası duygusallıktan kaçınma eğiliminde olabilir ve romantizmden uzak durabilirler. Bu durumda kadın kendini değersiz hissedebilir ve partnerini sorgulamaya başlar.

3. Kendi performanslarıyla ilgili sorular sormaları

3. Kendi performanslarıyla ilgili sorular sormaları

cinsel ilişki sonrasında romantik konuşmalar ve kaçamak dokunuşlar bekleyen kadın, karşısında değerlendirilmeyi bekleyen bir erkek bulduğunda rahatsız olur, orayı terk etmek ister. Erkeğin seks sonrasında kendi performansıyla ilgili övgü duymak istemesi kadın için tam bir mood killer davranış.

4. Aynada kendilerini izlemeleri

4. Aynada kendilerini izlemeleri

Kadınlar bir tanrıçaymış gibi kendilerine hayranlık duyulmasından hoşlanırlar. Partnerlerinin kendilerini izlemesini, kendilerine mest olmuş gözlerle bakmalarını isterler. Durum buyken aynanın karşısına geçip kendi vücudunu inceleyen erkek partnerinde itici bir izlenim bırakabilir..

5. Fiziksel olarak soğuk davranmaları

5. Fiziksel olarak soğuk davranmaları

Kadınlar cinsel ilişki sonrasında olabildiğince fiziksel temasta bulunmak isterler. Partnerlerine sarılmak, öpülmek ve dokunulmak hoşlarına gider. Bu fiziksel yakınlığı göstermeyen erkek, partnerini adeta çileden çıkarabilir, bizden söylemesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sigara içmeleri

6. Sigara içmeleri

Sigara kullanmayan bir kadın, partneri seks sonrasında sigara içtiğinde rahatsız olabilir. Bu da gecenin bitmesine işaret diyebiliriz. Ama bunun kişiden kişiye değiştiğini unutmamak gerek.

7. Bir şeyler yiyip içmeleri

7. Bir şeyler yiyip içmeleri

Erkekler sarf ettikleri efordan dolayı seks sonrasında bir şeyler atıştırmak isteyebilirler. Bu durum kadınlara tuhaf gelmekle beraber onları rahatsız da edebilir.

8. Arkalarını dönüp uyumaları

8. Arkalarını dönüp uyumaları

Zevkli ve yorucu bir gecenin ardından uyumak tabii ki herkesin hakkı. Ama bu şekilde değil! Cinsel ilişki sonrasında kadınlar partnerleriyle yakın temasta olmak, kendilerini partnerlerinin kollarına bırakmak isterler. Bu durumda arkasını dönüp uyuyan erkek, kadına yaş pastanın yere düşen son lokması hissiyatını yaşatabilir.

Anlayacağınız bir kadın için ön sevişme ne kadar gerekliyse seks sonrası da bir o kadar önemli beyler! Partnerinizi seks sonrasında mutlu etmenizin bir sonraki cinsel birlikteliğiniz için ön sevişme olduğunu söyleyebiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
199
63
49
38
31
30
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

İş bitince "konuyla bir süreliğine alakam kalmadı" çişi zamanına kadar yatakta kalınıp kadınla hoş beş edilecek. Sonra bi tur o çişe gidilecek fakat "içecek... Devamını Gör

hakketmila

Organize olmak lazım :))

Kısaca ne yapsak kabahat ;-D (Horlama, geğirme, maç izleme, klozet kapağı durumu, çoraplar, bira ,lavabo da kıllar ,diş macunu sıkma şekli, Annelerimiz ,2 cm... Devamını Gör

Aleda

6 ve 7 hariç hepsine katılıyorum. Şahsen ben de çok yorulduğumda acıkırım ve partnerimle birlikte birşeyler atıştırırız. Sonrasında da bir sigra içer ve çoğu... Devamını Gör