Görüş Bildir
Haberler
Erkekleri Uzaklaştıran Davranışlar

Erkekleri Uzaklaştıran Davranışlar

pijama
28.08.2014 - 02:21 Son Güncelleme: 28.08.2014 - 10:41

Erkekleri Uzaklaştıran Davranışlar

İlişkiniz kötüyemi gidiyor , bu haberimizi okumanızda yarar var!

Erkekler yanlarındayken eğlenebildikleri, neşeli, samimi, kendilerini iyi hissedebildikleri, kendisine huzur veren kadınları tercih ediyor. Biz de, onların sevmediği davranışların ne olduğunu sizler için araştırdık!

Hayatını Beğenmeyen Kadın

Hayatını sevmeyen beğenmeyen kadınlara biz kadınlar bile tahammül edemiyoruz. Onlardan bize aşık olmalarını biz bu durumdayken nasıl bekleyebiliriz? Sürekli somurtmanız onun enerjisini düşürecektir. Sırf bu yüzden bile, sizden kaçacağına emin olabilirsiniz.

Asiliğe Son!

Her şey ters bile gitse sizin yüzünüzün gülmesini ister erkekler. Hayata karşı güveniniz varsa eğer o da size karşı güven duyacaktır. Ters giden olayların acısını ondan çıkarırsanız bu oldukça yanlış sonuçlar doğurabilir. Hem zaten konuşup, anlaşmak varken niye böyle yapasınız ki?

Yalanı Kim Sever Ki?

Yalan listesine kilonuz, kredi kartı borcunuz da dahil. Erkekler söylediğiniz her şeye inanabilmek isterler. Yalan söylediğinizi anlamaları da oldukça zordur. Yani sizin dürüstlüğünüze ihtiyaçları vardır.

O Sizin Kankanız Değil!

Sakın onunla erkek arkadaşlarıyla muhabbet ettiği gibi konuşmayın. O sizin sevgiliniz. Ağzınızdan çıkan kötü bir sözcük tüm büyüyü mahvedebilir.

Sabırsız Olmayın

Hayatta bazı şeylerin gerçekleşmesi için belirli bir sürecin olması gerektiğini sakın unutmayın. Bu söylediğimize evlenme teklifi de dahil!

Dağınık ve Bakımsız Olmayın

Evet o gün canınız yerinizden bile kalmak istemiyor olabilir. Ama bunu yine de ona çaktırmamalısınız. Saçınız temiz ve yüzünüz canlı görünmeli. Bir rimel hafif bir allık ve biraz toparlanarak günü;

Kaynak: http://www.gripijama.com/erkekleri-uz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın