Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Hakkında Kalıplaşmış Efsanelerin Aslında Gerçek Olmadığı ve Kendilerinin de Duyduklarında Sinir Olduğu Durumlar

Erkekler Hakkında Kalıplaşmış Efsanelerin Aslında Gerçek Olmadığı ve Kendilerinin de Duyduklarında Sinir Olduğu Durumlar

Biz de insanız hocam...

Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/co...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Erkekler, kadınlar kadar romantik olamaz.

'Eşimle evleneceğim zaman düğünümüzün nasıl olacağını çok fazla önemsiyordum. Birçok insanın özellikle kadınların hatırlamak zorunda olduğum tek şeyin nerede bulunduğum ve evet deme anımın olduğunu demesi sinirlerimi hoplatıyordu. Dğünümün nasıl olacağı ve nasıl ilerleyeceği konusunda endişelenmeye hakkım vardı ama herkes bu konu hakkında endişelenmemem gerektiğini, kadınların bunu halledeceğini söyleyip durdu.' (sbroll)

2. Erkekler, kadınlarla sadece onlardan faydalanmak için konuşur...

'Bunu orta okul ve lisenin başlarında çok fazla kız arkadaşım olduğu için sürekli yaşadım. Kadın düşkünü bir insan değilim ve hem erkeklerle hem de kadınlarla arkadaşlık kurarken zorlanmıyorum.'  (KolarBeear)

3. "Görünüşlerinin nasıl olduğunu umursamazlar

Fakat söz konusu kadınlar olduğunda iş tam tersine döner.' (lewdell)

4. Feminen ürünlere karşı ilgileri olamaz...

4. Feminen ürünlere karşı ilgileri olamaz...

'Banyo ve vücut ürünlerini, mumları vs. seviyorum. Sorulduğunda ped ve tampon alıyorum. Zaman zaman ağladığım da oluyor. İyi görünümlü bir erkek gördüğümde beğeniyorum. Fakat bazen, birinin yeni saç kesimi veya ne olursa olsun iltifat etmezmişim gibi hissediyorum.'  (x7he6uitar6uy)

5. Ev işleriyle alakaları yoktur...

'Ekranlarda erkeklerin yansıltığının aksine, yalnız yaşıyorum ve çamaşır/ bulaşık yıkama, temizlik yapma gibi ev işlerini kendim hallediyorum. Hiçbir zaman paspasa cesetmiş gibi bakmadım veya kendi yemeğimi yaktığım için dışardan yemek söylemedim. Ayrıca, hiçbir kadının yönlendirmesine ihtiyaç duymadan bir bebeğe de bakabiliyorum.'  (Kiyohara)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir robottan farkları yoktur...

'Bizim de duygularımız var. Sadece bazen duyguları dışa vurmak için doğru zaman olmuyor. Yani duygularımı belli edememem duygusuz olduğum anlamına gelmiyor.'  (-Words-Words-Words-)

7. Basit düşünürler...

7. Basit düşünürler...

'Bazen, kadınların bizim baist düşündüğümüzü ve kendi karmaşıklıklarını anlamadığımızı söylediklerini duyuyorum. Aslında bu bize, doğru düzgün olmalarını isteme ve bizden ne istediklerini sorma konusunda konuşma fırsatı veriyor.'  (PM_ME_IF_UR_NOT_OK)

8. Erkekler için yol sormak rezillikten başka bir şey değildir.

'Çoğu erkeğin yolu sorma konusunda bir sorunu yoktur. Sinir bozucu olduğu için kaybolmaktan hoşlanmam ve yolu bulmak için başkalarından yardım alırım.'  (Hot_KarlMarx)

9. İlgi görmekten hoşlanmazlar...

'En az kadınlar kadar ilgi görmeyi ve sarılmayı seviyoruz.'  (themanyfaceasian)

10. Güzellik ürünleriyle alakaları yoktur...

10. Güzellik ürünleriyle alakaları yoktur...

'Aynı anda sabun, şampuan ve saç kremine ihtiyacımız olabiliyor çünkü kendimizi nasıl yıkayacağımızı bilmiyoruz.'  (danthonythegreat)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sporla ilgilenmek zorundalardır.

11. Sporla ilgilenmek zorundalardır.

'Eğer takıntılı derecede en az bir sporla ilgilenmiyorsan erkek sayılmıyorsun ne yazık ki...'  (PunchBeard)

12. Pasaklı ve püsür varlıklardır...

' Her ilişkimde daha titiz olan taraf bendim. Temizlik yapmaya bayılıyorum ve evimi temizledikten sonra ortaya çıkan şeyi gördükten sonra tatmin oluyorum.'  (ShenroEU)

13. Bütün erkekler aldatır.

'İşte bunu dediklerinde çok sinirleniyorum. Hepimiz aldatmak zorunda değiliz aynı zamanda sadık da olabiliriz.'  (Toniatk)

14. Sevimli olan şeyler sadece kadınlar içindir...

14. Sevimli olan şeyler sadece kadınlar içindir...

'Sevimli hayvanların veya yavruların tatlı olduğunu düşünebiliriz. Bana göre bütün hayvanlar tatlı ve hepsine sarılmak istiyorum.'  (TheColorblindDruid)

15. Empatiye ihtiyaçları yoktur...

15. Empatiye ihtiyaçları yoktur...

'Erkeklerin yaşanan problemlerle ilgili bir şey dinlemek istemedikleri ve biriyle konuşarak çözmeye çalışmadıkları söylemi yalandır. Erkekler de bir konu hakkında konuşup çözüm yoluna gitmek ister.'  (Llama_Mia)

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Tüm erkekler aynıdır...

16. Tüm erkekler aynıdır...

'Nasıl olduğunu bilirsin, bütün erkekler aynıdır gibi yorumlardan nefret ediyorum. Çünkü, bütün erkekler aynı değildir.'  (Wolfman79)

17. Sıfır makyajın nasıl olduğunu bilmezler...

'Erkekler, doğal makyajlı kadınlara karşı ilgileri olduğu halde makyaj yapan kadınlardan hoşlandıklarını söylüyor fakat çoğumuz gerçekten makyaj yapmayan kadınlardan hoşlanıyoruz.'  (HappyInNature)

18. Erkekler iyi ebeveyn olamaz...

'Kızımla birlikte olduğum zamanlarda bakıcı değil, baba oluyorum!'  (therealsix)

19. Hastalıkları ve çektikleri acıyı abartırlar.

'Hasta olduğumuzda bebek gibi olduğumuz bir yalandır. İstatistikler, erkeklerin hastalıklarını ve yaralarını görmezden geldiğini gösteriyor. Eğer hastayız diyorsak gerçekten acı çektiğimiz için ve görmezden gelinecek gibi olmadığı içindir.'  (DennisJay)

20. Arkadaşlarıyla önemli ve hassas konular hakkında konuşmazlar.

20. Arkadaşlarıyla önemli ve hassas konular hakkında konuşmazlar.

'Arkadaş grubumdaki erkeklerle iletişim halinde kalıp nasıl olduğumuz konusunda sorular soruyoruz ve birbirimizi destekliyoruz. Hiçbirimizin hassas konular hakkında konuşmadığı ve hepimizin robot gibi olduğu düşüncesi nereden geldi bilmiyorum.'  (WidestOfBois)

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Minnoş hobileri olamaz.

'Erkekler de yemek yapabilir.' (DigiOps)

22. Sadece suçlu olduklarında çiçek alırlar...

22. Sadece suçlu olduklarında çiçek alırlar...

'Çiçekçiden eşime neredeyse her çiçek alışımda, 'ne yaptın?' veya 'birileri bir şey mi yaptı?' gibi sorularla karşılaşıyorum. Hatta bunu kasiyerden çok orada benimle aynı anda alışveriş kişilerden duyuyorum.'  (thesabre)

23. Erkekler aynı anda birden fazla işle ilgilenemez.

'Şu an iş yerindeyim aynı anda hem çalışıyorum hem de sosyal medyada geziniyorum.'  (m1ngaa)

24. Her erkek sert oynamayı sever...

'Her erkek, kaçan kovalanır taktiğine düşmeyebilir. Eğer bir kadın benimle ilgilenmiyormuş gibi davranıyorsa oradan uzaklaşırım. Kimseyi darlamaya niyetim yok.'  (nastyn8rr)

Sevgili erkekler siz üstünüze yapışmış hangi kalıp yargı konusunda şikayetçisiniz? Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
28
16
9
8
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinan

Kezban tayfanın uydurup erkeklerin üzerinde kalıplaşmış şeyler bunlar. Aklı başında olan kız bunların doğru olmadığını bilir zaten.

Deneri

Boşuna bu tür şeylere inanmayın erkekler EQ bakımından eksiktir birtakım yetenekleri gelişmemiştir.

Pasif Kullanıcı

saçmalamayın ya bu dünyada harika erkeklerde var birde genelleme yapmışsınız ben kadın olarak diyorum, eşlerine sadık kendine bakan kibar düzgün centilmenler... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

bu tür şeyleri söyleyenleri kastediyorum ama bazı erkeklerdede kadınlara karşı saçma düşünceler oluyor bir şeylerden görüp genele bağlamanın ne kadar yanlış ... Devamını Gör