Erkek Arkadaşları Yetişkin Filmlerinde Gördüklerini Gerçek Hayatta Uygulamaya Çalışınca İllallah Eden 13 Kadın
Erkek Arkadaşları Yetişkin Filmlerinde Gördüklerini Gerçek Hayatta Uygulamaya Çalışınca İllallah Eden 13 Kadın
Her gördüğünüz tekniği gerçek hayatta uygulayamazsınız öğrenin bunu. 😂
1. "Erkek arkadaşım porno izlerken ne gördüyse denemeye çalışıyor. Hard core istiyor ama duvardan duvara çarpamaz beni."

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
2. "Sanki karpuz seçiyormuş gibi vajinaya vurulması kadar itici bir durum yok."

3. "Duşa girer girmez, hemen sekse başlamaya çalışması. Önce bir ısınalım, ıslanalım."

4. "Erkekler genelde bir şeyi iyi yaptığını söylediğiniz an hemen hızlanıyor. Yani onun güzel olduğunu söylüyorsak ne diye değiştirmeye çalışıyorsunuz ki."

5. "Ön sevişme. Pornolarda olmayabilir ama gerçek hayatta olması gerekiyor. Tamam bazen penetrasyon istiyor olabilirsiniz ama ön sevişme de olmalı."

6. "Sanki her zaman modumuzdaymışız gibi davranılması. Erkek arkadaşım odaya girdiği an istiyor. Ben belki o an hazır olmayabilirim, bundan vazgeçin."

7. "Erkeklerin penis boyutuna bu kadar takılmasından rahatsız oluyorum. İnanın ya da inanmayın biz o kadar da takmıyoruz bu durumu. Vajinamızı rahatsız edecek kadar uzun bir penise de ihtiyacımız yok. Bizim için uzunluğu değil işlevi önemli."

8. "Bazı erkekler parmaklarını kullanmak isterken can atıyorlar. İzlediğiniz yetişkin filmlerinde ellerini komple vajinaya sokuyor olabilirler ama bu gerçek hayat."
9. "Her zaman ciddi olmak zorunda değiliz. Bazen vücudumuzdan değişik sesler çıkabilir gülebiliriz ya da seksi konuşmalar yapabiliriz. Seks bu kadar ciddi bir şey değil."

10. "Bizden pornodaki gibi sesler beklemeyin. Bazı kadınlar yüksek sesler çıkarır, bazıları çıkartmaz. Ses çıkarmadığımız zevk almadığımız anlamına gelmiyor, daha da zorlamanıza gerek yok."

11. "Reverse cowgirl denerken kalça yanaklarını birbirinden ayırmaya çalışmayın. Gaz çıkarabiliriz!"

12. "Yetişkin filmlerinde izlediğiniz tüm fantezileri bizimle deneyemezsiniz. Her kadın her fanteziden hoşlanmak zorunda değil. Erkek arkadaşım sürekli striptiz kulübünde gibi davranalım istiyor çok sıkıldım."

13. "Anal seks yaptıktan sonra oral seks yapmamızı istemeyin!"

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
herzaman demisimdir boyu degil işlevi onemli orgazimi veren boyu değil onu nasil kullandiginizdir
HAdi lan ordan takmiyormus penis kiliflari ne o zaman.
En son 30 sene önce (20 yaşındayım o zaman) bu pornolardaki gibi bir şeyleri kız arkadaşımdan istemiştim, cevap "hassiktir olm bırak işte doğru dürüst yapalı... Devamını Gör