Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan 'Yarım Bıraktılar' Diyerek İBB'yi Eleştirmişti: Projeyi Bakan Adil Karaismailoğlu Durdurmuş

etiket Erdoğan 'Yarım Bıraktılar' Diyerek İBB'yi Eleştirmişti: Projeyi Bakan Adil Karaismailoğlu Durdurmuş

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bugün İstanbul'daki açılış töreninde 'Şehir Hastanesi'nin yolunu yarım yamalak bırakan İstanbul'un bir belediyesi var' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. Öztrak, 'Temmuz 2018'de durdurulmuş o hastaneye giden yol. Ekrem İmamoğlu o zaman görevde değil. Peki kim durdurmuş bu projeyi? Şu an Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün şehir hastanesi açılışında yaptığı açıklamalarına yanıt verdi.

"İmamoğlu görevde değildi"

"İmamoğlu görevde değildi"

Hastanenin yarım bırakılan yolu üzerinden İBB'yi eleştiren Erdoğan'a cevap veren Öztrak şöyle konuştu:

'Biraz önce Saray’a musallat olan kibir hastalığından bahsetmiştim. Mitomani hastalığı da Saray'a bulaşmış durumda. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir torba tasarıyla bu yolların, hastane çevresindeki yolların yapımına başlamıştır. Burada sıfırdan bir yol yapılmamış, mevcut yol yenilenmiş. 2018 yılının Temmuz ayında durdurulmuş o hastaneye giden yol. Ekrem İmamoğlu o zaman görevde değil. Kim durdurmuş bu projeyi? Mevcut Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu.'

İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevindeydi

İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevindeydi

Mevcut Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 26 Nisan 2018’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Edoğan, "Buranın yolunu yarım yamalak bırakan İstanbul’un bir belediyesi var" demişti👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
93
63
7
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Mamaları azaldı saldırıyolar :)

Gökçe Begüm

İyice cozuttu.Çevresinde Ki kimse bunu uyarmıyor mu?

Melis

Şaka falan mı lan bunlar?! Salgın odaklı olunması, birlik olunması gereken bu günlerde mal mal hareketler sergiliyorlar.