Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Ne Dediğinin Önemi Yok, Nihayetinde Çocuk'

Erdoğan: 'Ne Dediğinin Önemi Yok, Nihayetinde Çocuk'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da sahneye çıkarıp mikrofon uzattığı ve Kılıçdaroğlu'na hakaret eden çocukla ilgili 'Ne demiş önemli değil. Nihayetinde çocuktur' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

'Ziyaretimiz münasebetiyle Ukrayna’nın egemenliğine, siyasi birliğine ve toprak bütünlüğüne olan desteğimizi bir kez daha vurguladık' diyen Erdoğan, 'Maalesef Ukrayna ile Rusya ilişkilerinde gerilim gittikçe artıyor. Tansiyonun düşürülmesi için gereken katkıyı vermeye hazır olduğumuzu Sayın Zelenski’ye özellikle belirttik. Kendileri de “Bu tür bir adımda, üzerime ne düşünüyorsa, bunu yapmaya hazırım. Bana telefon açtığınız anda hemen ertesi gün, iki gün sonra, ne derseniz, nereye diyorsanız ben oraya çıkar gelirim” dedi. Bu konuda liderler seviyesinde bir zirveye veya teknik düzeyde görüşmelere ev sahipliği yapmaya hazır olduğumuzu kendilerine ifade ettik' ifadelerini kullandı.

"Putin ile Zelenski’yi bir araya getirmek istiyoruz"

"Putin ile Zelenski’yi bir araya getirmek istiyoruz"

Türkiye'nin Rusya ile Ukrayna arasında arabulucu olup olamayacağıyla ilgili soruya yanıt veren Erdoğan, 'Davetimizle ilgili Sayın Putin’in Çin’den döndükten sonra Türkiye ziyaretini gerçekleştireceği yönünde olumlu bir dönüş oldu. Şimdi tarihi kararlaştıracağız. Sonra da Sayın Putin ile Sayın Zelenski’yi üst düzeyde bir araya getirmek üzere inşallah bu toplantıyı yapalım istiyoruz. Sayın Zelenski’yle olan mutabakatımız bu istikamette. Bunu alt düzeylere indirmeden inşallah üst düzeyde gerçekleştirebilirsek, buradan alacağımız neticenin bölgede yeni bir oluşuma fırsat vereceğine inanıyorum. Zelenski’yle olan görüşmede bende bu umut doğdu. İnşallah sonu da hayır olur' dedi.

"Doğalgazın sıfırlanması gibi bir şey kesinlikle söz konusu değil"

"Doğalgazın sıfırlanması gibi bir şey kesinlikle söz konusu değil"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemde yaşanan doğalgaz krizine değinen Erdoğan, Türkiye'nin gazının tükenmesi gibi bir durumun kesinlikle olmadığını kaydetti. Erdoğan, 'İran’da bir arıza sebebiyle ufak bir sıkıntı oldu. O ayrı bir konu ama bu bizim doğalgazımızın tükenmesi anlamına gelmiyor. Bizim bir defa Tuz Gölü’nün altında doğalgaz depolama alanlarımız var. Silivri’de yine aynı şekilde doğalgaz depolama alanlarımız var. Bir de bunun yanında Azerbaycan’dan geliş devam ediyor. Bunun yanında yine aynı şekilde Rusya’dan doğalgazımız geliyor. Durum böyleyken kalkıp da vatandaşı, milleti bu konuda heyecanlandırmanın bir anlamı yok' dedi. 

İsrail Cumhurbaşkanı  Herzog ile yapacakları görüşmede, İsrail gazının Türkiye üzerinden geçmesiyle ilgili de konuşacaklarını belirten Erdoğan, 'Sayın Başbakan’la aynı şekilde yine bu konu görüşülecek. Biz, İsrail’le bu noktada geçmişte zaten yolumuzu açmıştık. Biz, İsrail doğal gazını ülkemizde kullanırız, kullanmanın ötesinde Avrupa’ya geçişi için de müşterek bir çalışmanın içerisine gireriz. Şimdi Sayın Herzog’la da inşallah Türkiye ziyaretinde bu konular bizim gündemimizde olacak' ifadelerini kullandı.

"Nihayetinde çocuk"

"Nihayetinde çocuk"

Erdoğan Trabzon'da sahneye çıkardığı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden çocukla ilgili şu yorumu yaptı:'Trabzon’da bir evladımız sahneye gelmek için ağlayarak çok ısrar edince biz de yanımıza çağırdık. Kendisi o esnada mikrofonu kapıp bir şeyler söyledi. Esasında çocuk ne demiş önemli değil. Nihayetinde çocuktur. Ama bununla ilgili bir sürü şey konuşuldu. Onların öyle demesi, böyle demesi çok da önemli değil. Biz ne yaptığımıza bakacağız; bu ülkenin evlatları arasında hiçbir ayrım yapmadan yolumuza da aynı kararlılıkla devam edeceğiz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
18
6
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Charlie Brown

Sana laf söylenseydi 7 sülalesine ekmek yedirmezlerdi bu ülkede...

rcpbyrm

o çocuk tam tersini söylese , görürdük çocuk mu oluyordu vatan haini mi ?

Trjoker

mikrfonu uzatırkenki yüz ifadesine bak hey allahım allah akıl fikir versin.