Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın "Bizim Kapılar Ona Kapandı" Dediği ABD Büyükelçisi, Hulusi Akar'la Açılışa Katıldı...

Erdoğan'ın "Bizim Kapılar Ona Kapandı" Dediği ABD Büyükelçisi, Hulusi Akar'la Açılışa Katıldı...

Emre Ordu
12.04.2023 - 22:57 Son Güncelleme: 13.04.2023 - 11:24

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Antakya NATO Çadır Kenti'nin açılışını yaptı. Törende ABD Büyükelçisi Jeff Flake'in de yer alması dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Flake'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmesine tepki gösterip 'Bizim kapılar ona kapandı' demişti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyareti nedeniyle hedef aldığı ve 'Bizim kapılar ona kapandı' dediği ABD Büyükelçisi Jeff Flake, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar ile birlikte Antakya'da açılış törenine katıldı. 

Hatay'da 2 bin 400 öğrencinin konaklayıp, eğitim ve öğretimine devam etmesi için NATO’nun desteğiyle kurulan Antakya NATO Çadır Kenti, törenle açıldı.Açılış törenine, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Yüksek Müttefik Komutanı Orgeneral Christopher G. Cavoli ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in yanı sıra ABD Büyükelçisi Jeff Flake de katıldı.

Erdoğan'ın hedefindeydi

Erdoğan'ın hedefindeydi

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Flake, 29 Mart'ta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmişti. 

Bu ziyarete tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika’ya özellikle şu seçimlerde bir ders vermemiz lazım. Biden oradan konuşuyor, Biden’ın buradaki büyükelçisi ne yapıyor? Gidiyor ‘bay bay Kemal’i ziyaret ediyor. Ya ayıptır. Biraz kafanı çalıştır. Sen büyükelçisin, senin buradaki muhatabın cumhurbaşkanıdır. Sen şimdi bundan sonra hangi yüzle kalkıp da cumhurbaşkanından randevu isteyeceksin? Bizim kapılar kapandı ona. Bir daha göremez. Haddini bileceksin. Büyükelçi olarak görevini bileceksin. Bir büyükelçi nasıl çalışacak onu öğreneceksin. Bu kapı öyle yolgeçen hanı değil. Giremezsin. Onun için de inşallah 14 Mayıs’a iyi hazırlanıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
10
7
5
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bryandes alpes

Rakkas geldi meydane kıvırıyor şahane bu akkoyunlara marş olacak şarkı aslında 😁😁😁

Otto Skorzeny

Döneklikte dünya lideri Erdooofaağğnn

ömer

“Bay bay kemal” editör hatasıdır ya editör yanlışlıkla fazladan yazmıştır yok yok öle dememiştir koskoca cumhurbaşkanımız….