Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın 'Bir Gece Ansızın Gelebiliriz' Sözlerine Miçotakis'ten Cevap: 'Hayır, Sayın Erdoğan'

etiket Erdoğan'ın 'Bir Gece Ansızın Gelebiliriz' Sözlerine Miçotakis'ten Cevap: 'Hayır, Sayın Erdoğan'

Türkiye ile Yunanistan arasında gerginlik dün Ege'de yaşanan krizle iyice tırmandı. Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sözlerine cevap verirken 'tek kelime ile 'hayır' sayın Erdoğan' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Dikkatimizi öncelikle silahlı kuvvetlerin güçlenmesine verdik'

'Dikkatimizi öncelikle silahlı kuvvetlerin güçlenmesine verdik'

Türkiye ile Yunanistan arasında gerilim, son dönemde karşılıklı açıklamalarla tırmanırken, iki ülke de karşılıklı ton yükseltti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yunanistan'a tek cümlemiz var, İzmir'i unutma. Adaları işgal etmeniz falan bizi bağlamaz. Vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Hani diyoruz ya, bir gece ansızın gelebiliriz” sözleri gündemdeki yerini korurken, son olarak Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Erdoğan’a ve Türkiye’ye mesaj gönderdi.

Miçotakis, Ankara ile yaşanan gerilime değinirken, “Dikkatimizi öncelikle silahlı kuvvetlerin güçlendirilmesine, müreffeh ekonomimize ve uluslararası ittifaklarıma verdik. Yunanistan olarak uluslararası hukuka olan bağlılığımızı gösterdik.” dedi.

'Hayır, sayın Erdoğan'

'Hayır, sayın Erdoğan'

Miçotakis, Erdoğan’ın Yunanistan’a yönelik söylediği ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ ile başlayan sözlerine de değinirken, tek kelime ile ‘hayır Sayın Erdoğan’ dedi.

Dün, Yunanistan Sahil Güvenlik botları Ege’de uluslararası sularda seyir halinde olan ticari gemiye taciz ateşi açmış, Türk Sahil Güvenlik botlarının devreye girmesiyle Yunan unsurları bölgeyi terk etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
182
54
42
17
12
12
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın