Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Mülteci Açıklaması: 'Briket Evlerin Bitişiyle Birlikte Onların Dönüşünü Sağlayacağız'

Erdoğan'dan Mülteci Açıklaması: 'Briket Evlerin Bitişiyle Birlikte Onların Dönüşünü Sağlayacağız'

Batuhan
20.04.2022 - 13:27

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, 'Her karışında can ve mal güvenliğinin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Hamdolsun çalışmak isteyen herkesin iş bulabildiği bir ülkede yaşıyoruz' açıklaması yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu.

"Her karışında can ve mal güvenliğinin olduğu bir ülkede yaşıyoruz"

"Her karışında can ve mal güvenliğinin olduğu bir ülkede yaşıyoruz"
trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr

Ekonomik durumla alakalı konuşan Erdoğan, 'Yaşadığımız sıkıntılar şükürsüzlüğe, manevi isyana sürüklerse asıl felaketimiz işte o zaman başlar. Her karışında can ve mal güvenliğinin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Hamdolsun çalışmak isteyen herkesin iş bulabildiği bir ülkede yaşıyoruz. Türkiye'nin yarınını kurtaracak adımları atıyoruz. Hükümete geldiğimizden günden beri hep insanlarımızın gelirlerini arttırmanın peşinde olduk. Ne zaman bir sıkıntı ortaya çıksa ülkenin tüm imkanlarını insanlarımızın lehine seferber ettik. Salgın sürecinde yaptıklarımız ortadadır. Karadeniz'deki savaş ise küresel ekonomide yaşanmakta olan sarsıntıyı daha da derinleştirdi. Bize düşen önce birliğimize, beraberliğimize, 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sarılmaktır. Biz işimize bakıyoruz. İnşası süren eserleri tamamlayıp hizmete açıyoruz. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün o muhteşem manzarası hâlâ aklımızdadır. Müjdelerimizi birer birer milletimizle paylaşıyoruz.' açıklaması yaptı.

"Briket evlerin bitişiyle birlikte onların dönüşünü sağlayacağız"

"Briket evlerin bitişiyle birlikte onların dönüşünü sağlayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamada, 'Kuzey Suriye'deki briket evlerin bitişiyle birlikte onların dönüşünü sağlayacağız, huzurlu ortam bir ortam sağlayınca zaten kendileri gönüllü olarak oraya dönecektir' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
72
52
11
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Evet üni den mezun olup kasiyerlik yapabildiğimiz için çok mutluyuz

endividualist

Şuan kendi iş çevremde çalışanların %80i yabancı. Ben asla yabancı çalıştırmıyorum benim evimde oturmalarına izin vermiyorum. Ve her vatanını seven vatandaşt... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Erdoğan: 'Hamdolsun, çalışmak isteyen akpli herkesin iş bulabildiği bir ülkede yaşıyoruz'

doğan ezer

Ağam bizimlen eğleniii 🐋💨