Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Gıda Krizi Uyarısı! 'Dünya Gübre Piyasası Süratle İstikrara Kavuşmalıdır, Aksi Takdirde...'

Erdoğan'dan Gıda Krizi Uyarısı! 'Dünya Gübre Piyasası Süratle İstikrara Kavuşmalıdır, Aksi Takdirde...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Apurva Kempinski'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nin 'Gıda ve Enerji Güvenliği' oturumuna katıldı. Gıda krizine dikkat çeken Erdoğan, 'Dünya gübre piyasası da süratle istikrara kavuşturulmalı. Aksi takdirde, önümüzdeki yıl daha büyük bir gıda krizi yaşayacağız.' açıklamasını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

'Enerji güvenliğine katkı sağlıyoruz'

'Enerji güvenliğine katkı sağlıyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasındaki Apurva Kempinski'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nin 'Gıda ve Enerji Güvenliği' oturumuna katıldı. Konuşmasında dünyada yaşanan gıda krizine vurgu yapan Erdoğan, 'Dünya gübre piyasası da süratle istikrara kavuşturulmalı. Aksi takdirde, önümüzdeki yıl daha büyük bir gıda krizi yaşayacağız.' dedi.

'Dünya pirinçte de krizle karşı karşıya'

'Dünya pirinçte de krizle karşı karşıya'

Erdoğan, 'Dünya, buğday, ayçiçeği yağı ve mısırda olduğu gibi pirinçte de kriz yaşanması ihtimaliyle karşı karşıyadır Dünya gübre piyasası da süratle istikrara kavuşturulmalı. Aksi takdirde, önümüzdeki yıl daha büyük bir gıda krizi yaşayacağız. İhraç edilen tahılın Afrika başta olmak üzere acil ihtiyaç duyan az gelişmiş bölgelere ulaştırılması için de harekete geçmeliyiz. Gıda krizinin idaresinde olduğu gibi, bir enerji merkezi olarak Avrupa başta olmak üzere yakın bölgemizin güvenliğine net katkı sağlıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak büyükdeniz

bizim güvenliğimizi ve refahimizi sagliyamiyorsun ama biz yüce türk milleti olarak artık sizin yonetemediginiz devletten Haziran seçimlerinde görevden affını... Devamını Gör