Görüş Bildir
Haberler
Erbakan'ı Kim İkna Etti?

Erbakan'ı Kim İkna Etti?

Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplamak üzere olan Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan kararını son anda değiştirdi ve Cumhur İttifakı'na katıldı. Erbakan'ın ikna edilmesinde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin rol oynadığı öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seçimlere hiçbir ittifaka dahil olmadan gireceğini açıklayan ve genel başkanı Fatih Erbakan'ın cumhurbaşkanı adayı olduğu açıklanan Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmasını sağlayan ismin Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel başkanı Mustafa Destici olduğu iddia edildi.

Telefonla iki kez aradı

Telefonla iki kez aradı

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, önceki gün (23 Mart) temel atma törenleri için AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle birlikte Kahramanmaraş’ta bulunan BBP lideri Destici, bu sırada Erbakan’ı iki kez telefonla aradı ve ikna çalışması yürüttü.

Diğer taraftan parti kurmayları arasındaki görüşmeler de sürdü.

Dün de devam eden uzlaşı arayışlarının ardından YRP’nin Cumhur İttifakı’na katılım kararı kesinleşti ve ittifak protokolü, son saatte YSK’ye teslim edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
18
6
5
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Shot

100.000 imzayı göremeyeceğini anlayınca ikna oldu , herhangi birine gerek yok zaten :) Kaldı ki toplayabildikleri imza sayıları , sandıkta alacakları oy oran... Devamını Gör

Muhsel

Bence bir gosterge değil şahsen ben sırf işim olduğu için Muharrem İnce için imza atamadım. Seçim pazar günü her türlü oy vericem. Engel yok.

Saffet Filiz

100 bin imza toplayamayan partilere muhtaç kalanlar ikna etmiştir.

grandport

Meral i ikna edenlere ne olacak