Görüş Bildir
Haberler
Engelli Öğretmen Atama Sonuçları Açıklandı! MEB ile Engelli Öğretmen Ataması Sorgulama...

Engelli Öğretmen Atama Sonuçları Açıklandı! MEB ile Engelli Öğretmen Ataması Sorgulama...

Engelli öğretmen atama sonuçları canlı yayında paylaşıldı. 750 engelli öğretmen ataması için başvurular kasım ayında alındı. Adaylar heyecanla kura tarihini beklemeye başlamışlardı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen törende engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı. Peki, engelli öğretmen ataması sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte merak edilen tüm bu soruların cevabı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

750 Engelli Öğretmen Ataması töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ,“Tüm engellilerin 3 Aralık Engelliler gününü tebrik ediyorum. Engelli sporcularımızın başarılarına farklı bir nazarla bakıyoruz. Bugünü vesile kılarak 750 engelli öğretmenimizin de atamasını gerçekleştiriyoruz.” İfadelerini kullandı.

Binlerce adayın merakla beklediği engelli öğretmen atama sonuçlarına ilişkin gözler son dakika açıklamasına çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından adayların erişimine açılacak olan 750 engelli öğretmen atama sonuçları personel.meb.gov.tr'de olacak. İki aşamalı olarak gerçekleşen sürecin ardından işlemlerin tamamlanması ve değerlendirme süreci sonrasında engelli öğretmen atama sonuçları ilan edilecek.

Engelli Öğretmen Atama Sonuçları Açıklandı mı?

Engelli Öğretmen Atama Sonuçları Açıklandı mı?

Ön başvuru ve tercih işlemleri tamamlayan adaylar MEB tarafından açıklanan atama tarihini bekliyor. MEB'in yayınladığı takvim doğrultusunda engelli öğretmen atama sonuçları 3 Aralık'ta açıklanacaktı.

Bugün Başkan Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyururken, MEB'de bunun üzerine paylaşım yaptı;

MEB ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMASI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın