Görüş Bildir
Haberler
Enfeksiyon Nedeniyle Testisleri Şişince Penisi Ortadan Kaybolan Talihsiz Adam

Enfeksiyon Nedeniyle Testisleri Şişince Penisi Ortadan Kaybolan Talihsiz Adam

bathsheba
13.07.2018 - 17:31

Kaptığı bir enfeksiyon nedeniyle testisleri, penisi gözükmeyecek kadar şişen adamın hikayesini sizler için derledik. Buyurun!

Kaynak

Evet, şaka değil. Testisleri şişerek neredeyse 30cm gibi bir boyuta ulaştıktan sonra cinsel organı görünmez hale geldi...

Evet, şaka değil. Testisleri şişerek neredeyse 30cm gibi bir boyuta ulaştıktan sonra cinsel organı görünmez hale geldi...

Avustralya, Melbourne'da yaşayan bir adam testislerindeki şişkinlik nedeniyle hastaneye gitti. Bu öyle küçük bir şişlik değildi, testisleri o kadar büyüdü ki penisi neredeyse görünmeyecek kadar sıkıştı. 44 yaşındaki adamın hikayesi aslında 7 yıla kadar uzanıyor fakat doktorlar daha önce bir teşhis koyarak çözüm bulamamışlar. 

23 yıl önce geçirdiği bir omurilik zedelenmesi yüzünden hareket kabiliyeti kısıtlı olan adam testislerinin de şişmesinin ardından yatağından kalkıp koltuğa gidemeyecek bir duruma gelmiş. Kendisi için üzücü olan bir durum da şiş testisleri yüzünden seks hayatının son bulması. 

Daha sonra ise doktorlar tarafından tekrar hastaneye çağrılmış çünkü şişmeye neden olan şeyin bir sonda yüzünden kaptığı enfeksiyon olduğu tespit edilmiş. Fakat hasta ne cinsel yolla bulaşan bir hastalık geçirmiş, ne de uzun bir yolculuk yapmış.

Şişlikten sonra derisi incelmiş ve cinsel organı arada kaldığı için tümüyle yanmış.

Şişlikten sonra derisi incelmiş ve cinsel organı arada kaldığı için tümüyle yanmış.

Hastayla ilgilenen doktor Derek Hennessey bu konuyla ilgili şöyle söylüyor: 'Derisi o kadar incelmişti ki neredeyse içerisinden ışık geçirecek bir hal almıştı. Hayaları algılanamaz bir haldeydi, eldivenli ellerimle testisleri ittirdiğim zaman tek görebildiğim penisinin başıydı.'

Ve sonunda doktorlar daha sonra bu şişliğin nedeninin 'lenfodemi' adı verilen bir durum olduğunu çözmüşler. Lenfodemi, lenf damarlarının tıkanması sonucu dokularda sıvı birikmesi durumudur. Genellikle ayak ve bacaklarda oldukça sık rastlanan lenfodemiye testislerde daha önce rastlanılmamış. 

Doktorlar, operasyonsuz tedavi edilemeyeceğini düşündükleri için testislerin şişmiş kısmını kesmek durumunda kaldılar ve lenfodemi olmayan kısmından deri alarak operasyon yapılan kısımına eklediler. Doktor Hennessey'e göre, şişmiş bölge geri döndürülmeyecek kadar kötü olmadan önce erken teşhis ederek tedavi yöntemleri denemek en önemli nokta. 

Operasyon sonucunda eski sağlığına geri kavuşan hasta ise 'Bu operasyon gerçekten hayatımı değiştirdi. Bana özgürlüğümü verdi, tekrar araba sürebiliyorum, tuvaletimi rahatlıkla yapabiliyorum ve en güzeli seks hayatıma tekrar kavuştum. Kolay değildi, ama buna değdi.' diyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
195
69
33
29
15
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Turan

taşaklı adammış :)))

WHOAMI

iyi ya adam seks yapabiliyormuş.

tolga

bu hastalıktan Afrika da bir kabilede vardı adamlar taştaşlarının üstüne oturabiliyordu hatırlıyorum.

Ege Güngörmez

yok la o bi adamdı oyle kabile var mı