Görüş Bildir
Haberler
Enes Kanter Kimdir? Fethullah Gülen'in Manevi Oğlu Enes Kanter Neden Gündemde?

Enes Kanter Kimdir? Fethullah Gülen'in Manevi Oğlu Enes Kanter Neden Gündemde?

Şüheda Duran
28.05.2022 - 13:31 Son Güncelleme: 28.05.2022 - 13:32

FETÖ üyesi Enes Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterini ayaklarının altına aldığı bir görüntüyü paylaştı. Fethullah Gülen'in 'manevi oğlum' dediği Enes Kanter, basketbolculuktan çok Türkiye'yi karalama protestolarında öne çıkan bir isim. Kanter, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla da sürekli adından söz ettiriyor. Peki, Enes Kanter, kimdir? Enes Kanter nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Enes Kanter Kimdir?

Enes Kanter Kimdir?

İsviçre, Zürih doğumlu Enes Kanter 20 Mayıs 1992 yılında dünyaya geldi. Fetullahçı basketbolcu Kanter, A Milli takımda oynamış, NBA takımlarından Oklahoma City Thunder'da oynamaya devam ediyor. Basketbolcu hayatına Samanyolu Koleji'nde başlayan Kanter, kolej'de Kentucky Üniversitesinde sözleşme imzalayıp çeşitli takımlarda da oynadı.

Feto'yu Destekliyor

Feto'yu Destekliyor

Kanter, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 'örgüt kurmak' ve 'Cumhuriyet hükümetini yıkmak'la suçlanan dönemin savcıları Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç'e destek mesajı verdi. 15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminin ardından attığı tweetlerle de tepkilere yol açtı.

Twitter Hesabı Kapatıldı!

Twitter Hesabı Kapatıldı!

Fethullah Gülen'in kalp sembollü 'Seviyorummm Ulleeeen' fotoğrafını paylaşan Fetullahçı'nın Twitter hesabı, şikayet üzerine Türkiye tarafından kapatıldı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın