Görüş Bildir
Haberler
Enes Batur Kimdir? Enes Batur Aslen Nereli ve Kaç Yaşında?

Enes Batur Kimdir? Enes Batur Aslen Nereli ve Kaç Yaşında?

GNS
19.10.2021 - 00:14

YouTube Türkiye’nin en eski içerik üreticilerinden biri olan Enes Batur son günlerde Okan Bayülgen’e verdiği cevapla gündeme geliyor. Haziran 2021 itibarıyla Türkiye'nin en çok abonesi bulunan bireysel YouTube kanalının sahibi olan genç isim eğlence, video günlüğü ve meydan okuma tarzı içerikleri takipçileriyle paylaşmaktadır. Uzun süredir YouTube’da video üreten Batur buradan kazandığı ün sayesinde pek çok farklı işin altına da imza atmıştır. Peki Enes Batur Kimdir? Enes Batur aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Merak edilenleri sizin için haberimizde derledik…

İçeriğin Devamı Aşağıda

YouTube Türkiye’nin sevilen isimlerinden Enes Batur son dönemlerde, YouTube içerik üreticileri hakkında “çöp ve boş insanlar, para dileniyorlar” şeklinde yorumlar yapan Okan Bayülgen’e verdiği cevaplarla gündeme bomba gibi oturdu. Yaptığı işle çok büyük gelirler elde eden ve birçok işin altına imza atan Enes Batur kimdir? Detaylar haberimizde…

Enes Batur Kimdir?

Enes Batur Kimdir?

Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998'de Arzu ve Fatih Sungurtekin çiftinin oğlu olarak Antalya'da doğdu. Sungurtekin kanalında yayınlamış olduğu bir videoda annesinin Malatyalı, babasının Adanalı olduğuna değinmiş, kendisini de Adanalı olarak tanımlamıştır.

2017'de düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk kez dağıtılan En İyi YouTuber Ödülü kendisine verildi; ancak daha sonra geri istenildi. 2018'de düzenlenen 5. Altın Palmiye Ödülleri'nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü'nü kazandı. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018'de vizyona girdi. İkinci filmi Enes Batur Gerçek Kahraman 31 Mayıs 2019'da vizyona girdi. Batur, 2019 yılının Haziran ayında Survivor adlı yarışma programında konuk olarak bir bölümde yarıştı.

Enes Batur’un Eğitimi

Enes Batur’un Eğitimi

Enes Batur, Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde bir süre eğitim almış, YouTube kariyeri gelişince yüksek eğitimine Nişantaşı Üniversitesi'nin Sinema ve Televizyon bölümünde devam etmiştir.

Nisan ve Mayıs 2020'de Oyuncak Avı adlı kanalın, SocialBlade verilerine göre bir günde 8 milyonu aşkın abone kazanarak Enes Batur'u geçtiği ve Türkiye'nin en çok aboneye sahip bireysel YouTube kanalı olduğuna dair çeşitli haberler yayımlandı. Ancak SocialBlade Enes Batur'un sıralamasını değiştirmedi ve Oyuncak Avı Adlı kanalı ABD menşeli olarak sınıflandırdı.

Enes Batur Filmleri

Enes Batur Filmleri
  • Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? (2018)

  • Kafalar Karışık (2018)

  • Enes Batur Gerçek Kahraman (2019)

Enes Batur Ödülleri

Enes Batur Ödülleri
İçeriğin Devamı Aşağıda

Enes Batur Şarkıları

Enes Batur Şarkıları
  • 'Sen Yerinde Dur' (2018) (Hayal mi? Gerçek mi? Orijinal Film Müzikleri)

  • 'Gel Hadi Gel (feat. Kaya Giray)' (2018) Yönetmen Gökhan Çalbay

  • 'Dolunay' (2019) Yönetmen Enes Batur

  • 'Biliyom' (2020) Yönetmen Silvyo Behmoaras

  • 'Yüreğine İnan' (2020)

  • 'Ayaz' (2021) Yönetmen Said Ateş

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
9
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın