Görüş Bildir
Haberler
En Son Girdiğin Sosyal Medya Uygulaması Başına Gelecekleri Söylüyor!

En Son Girdiğin Sosyal Medya Uygulaması Başına Gelecekleri Söylüyor!

Aburoski
25.11.2018 - 19:35

Her gün sosyal medya hesaplarımıza girip ne var ne yok diye kontrol ediyoruz. Peki bu girdiğimiz sosyal medya uygulamaları geleceğimizle ilgili bize bir şeyler fısıldıyor olabilir mi? Evet, olabilir. En son girdiğin sosyal medya uygulaması başına geleceklerden bizi haberdar ediyor!

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

En son girdiğin sosyal medya uygulaması hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yarım kalan işlerini tamamlayacaksın!

En son girdiğin sosyal medya uygulaması olan 'Twitter' senin yarım kalan bazı işlerini tamamlayacağını söylüyor. Geçmişte ya da şu an yarım bıraktığın bazı önemli işlerin var. Bu yarım bıraktığın işler hayatın açısından önemli. Tamamladığın taktirde hayatın düzene girecek. O işleri böyle yarım kaldığı sürece belli bir düzenin olmayacak bilgin olsun. Bir an önce bu işleri halletmene bak. Ki zaten ileride bu işleri halledip huzura ereceksin. Bugünün işini yarına bırakma diye boşuna dememişler. 

Hayatın düzene girdikten sonra ciddi anlamda rahatlayacaksın. Seni güzel günler bekliyor. Fakat biraz sabretmen gerekiyor. Unutma sabredersen istediklerini her zaman alırsın.

Evleneceğin insanı yakın zamanda bulacaksın!

En son girdiğin sosyal medya uygulaması olan 'Instagram' senin yakın zamanda evleneceğin doğru insanı bulacağını söylüyor. Bu zaman kadar doğru insanı bulmak için uğraştın fakat tam pes edeceğin sırada karşına öyle biri çıkacak ki hayatının en güzel yıllarını onunla geçireceksin. Tam olarak senin istediğin gibi bir insan. Yıllarca bunun hayalini kurdun ve sonunda hayalindeki insana kavuşacaksın. Seni hiç tahmin edemeyeceğin kadar çok sevecek. Gözlerinden bile seni çok sevdiği okunacak. Saygı, sevgi ve güven hep sizinle olacak. 

Onun yanında hayatın boyunca mutlu olmadığın kadar mutlu olacaksın. Siz birbirinizin ruh ikizi olacaksınız. İlişkinizi yürütmenin en önemli kriteri birbirinize olan anlayışınız. Anlayışlı olduğunuz için ilişkiniz ilerleyecek. Birbirinizi son nefesinize kadar seveceksiniz.

Kendini baştan aşağıya yenileyeceğin bir sürece gireceksin!

En son girdiğin sosyal medya uygulaması olan 'Facebook' senin yakın zamanda yenilenme sürecine gireceğini söylüyor. Aslında hayatın güzel gidiyor, fakat hayatınla ilgili bir yerlerde sorun olduğunu düşünüyorsun ve bu sorunu bulamıyorsun. Bu nedenle kendini baştan aşağıya yenileyeceğin bir sürece gireceksin. Bu aklına gelebilecek her şey olabilir. Sevgilin varsa sevgilinden bile ayrılabilirsin o kadar söylüyoruz sana. 

Uzun zamandır arınmaya, yeni sayfalar açmaya zaten ihtiyacın vardı. Yakında da bu yeni sayfana güzel şeyler yazacaksın. Kendini o kadar iyi ve huzurlu hissedeceksin ki hiç bu kadar mutlu olmadığını düşüneceksin. Hayatına bir sürü yeni insan girecek ve onların sana senin onlara katacağın bir sürü şey olacak. Beynen ve ruhen arınacağın günler seni bekliyor.

Bol paralı olduğun dönemlere az kaldı!

En son girdiğin sosyal medya uygulaması olan 'WhatsApp' senin bol bol eline para geçecek günlere merhaba diyeceğini söylüyor. Para konusunda bu zamana kadar çok çektin farkındayız. Elinden de hiçbir şey gelmedi. Eline ne zaman geçse hemencecik uçtu gitti. Cebinde hiç para tutamadın. Ama artık parasız günlere son demenin zamanı geldi. Hiç görmediğin kadar para göreceksin. Yılbaşı ikramiyesi mi vurur yoksa bir yerlerden miras mı kalır bilmiyoruz fakat o derece büyük para eline gelecek. 

Ailen, arkadaşların ve özellikle sen hayatınızın en güzel günlerini yaşayacaksınız. Parayla duş bile alacaksınız yani o derece! Olmadık yerlerden akrabaların çıkacak, bunlara dikkat etmelisin. Artık biraz da olsa bize ucundan bir şeyler verirsin!

Geleceğini iyi yönde etkileyecek adımlar atacaksın!

En son girdiğin sosyal medya uygulaması olan 'YouTube' senin hayatın için önemli kararlar alacağını söylüyor. Bu zaman kadar hayatında değişiklikler yapmak için cesaret edememişsin. Hep aynı monotonlukta yaşayıp gitmişsin fakat yakın bir zaman geleceğini iyi yönde etkileyecek bazı girişimlerin olacak. Seni, çevreni iyi yönde etkileyecek adımlar atmaya başlayacaksın. 

Bu zamana kadar bu adımlar için cesaret edememiş olmak senin için kötü olmuş. Yanında seni yönlendirecek aklı başında birileri olsaydı bu adımları bu kadar geç atmaya çalışmazdın. Sen zaten akıllı bir insansın. Kendi hayatın için doğru kararlar alacağını biz biliyoruz. Senin de artık kendine güveneceğin gün gelecek ve bu büyük adımı atacaksın. Bu adımlar işinle mi ilgili olur yoksa özel hayatınla, yaşantınla ilgili mi bilmiyoruz, fakat senin hayatını çok etkileyeceği kesin. Yeni hayatına merhaba demeye hazırlan!

İşle ilgili bazı gelişmeler yaşayacaksın!

En son girdiğin sosyal medya uygulaması olan 'Tiktok' senin işle ilgili bazı gelişmeler yaşayacağını söylüyor. Çalışıp çalışmadığını bilmiyoruz fakat iş konusuyla ilgili bir gelişme yaşayacaksın. İşsizsen iş bulacak, çalışıyorsan da ya terfi alacaksın ya da kovulacaksın. Artık sabırsızlıkla o günü bekleme zamanı. Tabii bizim temennimiz işten kovulmaman yönünde. Umarız ki işsizsen iş bulur, çalışıyorsan da terfi alırsın. İş konusunda pek şansın yaver gitmemiş ama yakın zamanda güzel şeyler seni bekliyor olabilir. Sabırsızlıkla o günü biz de senin gibi bekliyoruz. 

Sen özünde çalışkan ve disiplinli bir insansın. Senin işinden kovulacağını düşünmüyoruz fakat şu dönen çarkta insanların başına her şey geliyor. Bu nedenle işten kovulmamak için dikkatli ol. Hadi bakalım görelim seni.

Yakınlarından kazık yiyeceksin!

En son girdiğin sosyal medya uygulamasına olan 'Snapchat' yakınlarından çok büyük bir kazık yiyeceğini söylüyor. Sen arkadaşlarına çok değer veren bir insansın. Yanında arkadaşlarının olmasına çok önem veriyorsun fakat sevdiğin insanlar seni arkandan vuracak. Bu durumu da kaldıramayacaksın. Çok zor günler geçireceksin fakat seni hayata bağlayacak bir uğraş bulacaksın kendine ve düzeleceksin. Düzelttiğinde de hayatın çok güzel bir şekilde devam edecek. 

Sana kazık atacak arkadaşlarının peşinden sürüm sürüm süründüklerini zevkle izleyeceksin. Senden af dileyecekler ama çok geç olacak. Senin onlarsız geçireceğin hayatında çok mutlu olacaksın.

Aile içinde iletişim sorunu yaşayabilirsin!

En son girdiğin sosyal medya uygulaması olan 'Tinder' senin aile içinde iletişim sorunu yaşayacağını söylüyor. Aile içinde olmasa da yaşadığın evde birtakım iletişim sorunları yaşayabilirsin. Eski konular tekrar tekrar gün yüzüne çıkabilir. Görüşülmeyen akrabalar, misafirler yahut ev sahibi - kiracı meseleleri yaşanabilir ya da ev arkadaşınla kişisel sorunlarınız nedeniyle tartışabilirsin. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Kısa zamanda toparlayacaksın. Toparlandığında da yine eski hayatına devam edeceksin. Kısa süreli bunalımlar seni bezdirmesin. Bunların üstesinden kolayca gelebileceğini düşünüyoruz. Hadi bakalım görelim seni.

Hem aşk hem de para seninle olacak!

En son girdiğin sosyal medya uygulaması olan 'Onedio' senin hayatında bir dönüm noktası yaşayacağını söylüyor. Bu zamana kadar kötü geçen günlerin artık geride kaldı! Hem sevdiğin insana kavuşacaksın hem de maddi olarak dipten yukarı çıkacaksın! Eğer iş yerin ile alakalı sunmak istediğin yeni projeler, fikirler varsa bu dönemde iyi gelecek. Anlaşmazlıkların son bulacağı ve çokça da 'adalet' hissinin yerine geleceği çok güzel günler seninle olacak. Sana tavsiyemiz gerginlikleri atlattıktan sonra, talep ve şikayetlerini insanlarla konuşman. Sesini çıkarmaktan korkma. seni gayet güzel günler bekliyor. Yeter ki kendine güven. Gerisi kolayca gelecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
77
62
51
15
14
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nabansen

mantık hatası var anskm

Furkan Bulmuş

Onedioya girmeden bu testi çözemeyiz yani hepimizin de en son girdiği sosyal medya sitesi onedio. 🤨🤔

portside

Bu testi çözdüğüne göre en son girdiğin uygulama onediodur. Mantıken herkesin onedio'yu işaretlemiş olması lazım. ;)