Görüş Bildir
Haberler
En Sevdiğin Dondurma Çeşidine Göre Ortaya Çıkan Gizli Kişilik Özelliklerini Söylüyoruz!

etiket En Sevdiğin Dondurma Çeşidine Göre Ortaya Çıkan Gizli Kişilik Özelliklerini Söylüyoruz!

Şimdiye kadar birçok şekilde kişilik analizlerinin yapıldığına tanık olmuşsundur; falla, burcunla, dinlediğin müzikle ve daha birçok şeyle... Bu sefer sevdiğin dondurma lezzetine göre çıkarılan kişilik analizini seninle paylaşıyoruz. Gizli kişiliğini görmeye hazır mısın? Daha bir sürü çeşit dondurma var tabii. Sen de yorumlarınla en sevdiğin dondurmayı ve tahmin ettiğin kişilik özelliklerini bizimle paylaşabilirsin...

1. Vanilyalı Dondurma

1. Vanilyalı Dondurma

Bazı insanlar sizi biraz basit görebilir, ancak onlar sade ve doğal güzelliği anlamıyorlar. Kaliteyi ve minimalizmi takdir edersin. Endişeli veya stresli bir insan değilsindir. Günlük hayatta barış ve denge buluyorsun ve şu anda yaşamanın tadını çıkarıyorsun.

2. Çilekli Dondurma

Arkadaşların seni sadık ve enerjik biri olarak tarif eder. Uzun bir günün ardından bile işten veya okuldan sonra dışarı çıkmak isteyen sensindir. Sabahları güne eğlenerek başlarsınız ve hayvanları sevmekten asla vazgeçmezsiniz.

3. Limonlu Dondurma

Dürüst olmak gerekirse, oldukça havalısın. Lisede, en popüler çocuklardan biri sen olmalısın. Sen dengeli bir insansın, futbol oynayıp koşmayı seviyorsun ama aynı zamanda bir oyunu seyretmeyi de seviyorsun. Herkes tarafından sevilen ve sadece iyi zaman geçirmek isteyen birisin.

4. Çikolatalı Dondurma

4. Çikolatalı Dondurma

Sevinç ve sevecenlik ömrün boyunca sürer. Her şey hakkında güçlü fikirlerin varken, her zaman yeni fikirlere ve kendi deneyimlerinizden farklı deneyimleri keşfetmeye açıksındır. Muhtemelen dünyanın dört bir yanındaki çeşitli arkadaşlarından topladığın bir sürü farklı mutfak aleti ile rahat ve sıcak bir yerde yaşıyorsundur.

5. Bisküvili Dondurma (Cookie)

5. Bisküvili Dondurma (Cookie)

Becerikli ve kurnazsın. Evin Onedio.com'da bulduğun dekorasyon projeleri ile doludur ve her zaman arkadaşların için düşük bütçeli partiler veya buluşmalar düzenliyorsundur. Yüksek ya da aşırı dışa dönük bir insan değilsin. Muhtemelen köpekleri seviyorsun.

6. Kahveli Dondurma

6. Kahveli Dondurma

Sen kafelerde sıklıkla görülen içe kapanık bir kişisin. Yalnız olmayı, kendinle olmayı seviyorsun. Dışarıda yürüyüş yapmak veya eski bir arkadaşla anılardan bahsetmek senin en keyifli zamanlarından biridir.

7. Karamelli Dondurma

Çok derin, çok yönlü bir ruhun var. Muhtemelen yoga ya da meditasyonun tadını çıkarırsın ve seni zorlayan işlerde çalışırsın. Kedileri seviyorsun ve dolabında muhtemelen birçok siyah renkte kıyafet bulunuyor. Bazıları senin tarafından korkutulmuş olsa da, aslında utangaçsın ve genellikle moral veren bir kişisin.

8. Muzlu Dondurma

Sen spor düşkünüsün ve yapmasan da izlemeyi çok seversin. Belki boş zamanlarında koşarsın ya da kitaplar yazarsın. Herkes seni seviyor. Yüzün o kadar güzel ki ressamlara ilham kaynağı oluyor.

9. Orman Meyveli Dondurmalar

Biraz inatçı olduğunu kabul et lütfen. Son derece hırslısındır ve özellikle haklı olduğunda o konunun sonuna kadar gidersin. Sevdiklerin için yapamayacağın şey yoktur.

10. Sakızlı Dondurma

10. Sakızlı Dondurma

Muhtemelen sadece bisiklet sürmeyi iyi biliyorsun. Cunda gibi sakin sahil kasabaları tam sana göre. Hayatındaki acı olayları unutup geleceğe bakmakta kararlı birisin. Devam et!

11. Rainbow

11. Rainbow

Seçtiğin renklerin tersine aslında biraz karamsar bir insansın. Her şeye Polyannacılık yapmaz biraz gerçekçi olmakta fayda olduğunu düşünürsün. Çoğu şeyi seçmekte karar veremez, karar alma konusunda yardım beklersin.

12. Kavunlu Dondurma

12. Kavunlu Dondurma

Hayattaki keskin çizgiler hiç sana göre değildir. Her şeyi daha yumuşak ve yavaş yaşamak istersin. Kararlarında netsindir ve bir kere sevdiğin şeyi bir daha bırakmazsın. Kendinden emin ve ne yaptığını bilen birisin.

13. Dondurmayı Sevmiyorum!

Hayatında olan karanlık uçurumlara bakarken kendini nasıl hissediyorsun? Soğuk, hüzünlü bir yer mi var? Yalnız ve belki de biraz tehlikeli mi? Git bir kaşık dondurma al ve gerçek aşkın tadının ne olduğunu hisset!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
84
55
31
27
17
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın