Görüş Bildir
Haberler
En İyi 5 Selfie Uygulaması

En İyi 5 Selfie Uygulaması

Ahmet Orhan
29.04.2014 - 22:00 Son Güncelleme: 29.04.2014 - 22:13

En İyi 5 Selfie Uygulaması

Teknolojinin nimetleri ile ortaya yeni yeni çıkan bir çok şey bulunuyor. Mobil ortamların kullanımının yaygınlaşması ve teknolojinin üst seviyede ürünler üretiyor olması insanlara birçok yeniliğin de kapısını açıyor.

Mobil cihazlar aracılığıyla fotoğraf çekilmek önceleri pek bir şey ifade etmiyordu ancak yeni yeni hayatımıza giren ve fotoğraf çekilmeyi sevmeyen kişileri bile fotoğrafın içerisine sürükleyen SELFİE fenomenleri her geçen gün artıyor.

Öyle ki SELFİE’nin dünyaca tanınması ile fotoğraf aşkı kabaran insanlar sosyal medya profilleri üzerinde daha fazla fotoğraf paylaşmaya ve içerik sayılarında gözle görülür artışların olduğu tespit ediliyor.

Olay diğer bir boyutuda Selfie çekimi için mobil platformlara uygulama üretenlerden geçiyor. Şu anda gerek Android gerekse de iOS tarafında onlarca selfie özel uygulaması bulunuyor ve bunların sayısı her geçen gün hızla artıyor.

Uygulamaların en başını Instagram çekiyor. Zira çıktığı ilk günden beri yüksek bir kullanıcı kitlesine sahip olan uygulama Selfie modası ile birlikte daha da ciddi bir rağbet görmeye ve kullanıcı sayısının yüksek sayılara çıkarmış durumda. Ön kamera desteği sayesinde gerek tekil selfie gerekse de toplu selfie’leriniz için kullanacağınız uygulamanın geniş filtre seçenekleri dikkat çekiyor. Resimlerinize profesyonel dokunuşlar yapan filtreleri kullanarak takipçilerinizi etkileyen selfie’ler de üretebilirsiniz.

Devamı

Kaynak: http://www.aorhan.com/en-iyi-5-selfie...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın