Görüş Bildir
Haberler
Elon Musk: Powerwall’un İkinci Modeli 2016’da Geliyor

Elon Musk: Powerwall’un İkinci Modeli 2016’da Geliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen yıl, ihtiyaç olduğu zaman gerekli gücü sağlayabilecek ve tekrar şarj edilebilecek, güneş enerjisi ile çalışan ev tipi güç kaynağı Powerwall, ABD’li teknoloji şirketi Tesla tarafından duyurulmuştu. Sınırlı sayıda satışa da sunulan bu üründe Tesla kısa sürede 38.000 ön sipariş aldı ve bu ürünün 2016’nın ilk çeyreğinde satışa sunulacağını söyledi. Firma şimdi ise yeni modele doğru ilerliyor. Şirketin CEO’su Elon Musk, yeni Powerwall’un bu yaz tanıtılacağını duyurdu.

29 Ocak’ta Paris’te, Tesla araç sahipleriyle konuşması sırasında Elon Musk şunları söyledi; “Tesla Powerwall ve Powerback ürünleri elimizde ve tüm dünyada denemelerine devam ediyor. Oldukça başarılı sonuçlar elde ettik. Temmuz ve ya Ağustos’ta yeni bir Powerwall modeli gelecek ve yapabileceklerini bir adım daha ileri götürecek.”

Ne yazık ki Musk bu yeni adımın ne olduğu hakkında bilgi vermiyor ancak şirket CEO’su daha önce pillerdeki geliştirme oranının önemli bir düzeyde olmadığını söylemişti. Örnek olarak, 2015’te, Tesla’nın bir parçacı olan Gigafactory şirketi, Panasonic piller kullanan şirketlere, çok daha kaliteli piller sağlayabileceğini söylemişti ancak bu fark yine de köklü bir değişim değildi. Powerall için bu değişimin ne düzeyde olacağını bilmiyoruz ancak umuyoruz ki bu sene içerisinde öğreneceğiz.

Kaynak: http://www.theverge.com/2016/2/2/1089...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın