Görüş Bildir
Haberler
Ellerinizi Kenetleyin! Başparmaklarınızın Duruş Şekline Göre Kişilik Analizi Yapıyoruz!

Ellerinizi Kenetleyin! Başparmaklarınızın Duruş Şekline Göre Kişilik Analizi Yapıyoruz!

Ecivicivokke
20.06.2022 - 18:17

Ellerini birbirine kenetleyip hangi fotoğraftakine benzediğini seç, seni anlatalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Seç bakalım!

Sol başparmak üstteyse;

Eğer ellerini bu şekilde kenetliyorsan, senin oldukça pratik bir insan olma ihtimalin yüksek. Kararlarını hiçbir zaman hızlı ve düşünmeden almıyorsun, bir karara varmadan önce bu kararın sana getireceklerini ve senden götüreceklerini mutlaka düşünüyorsun. Seni kandırmak ve bir şeyler için ikna etmek çok zor. Başkalarının söylediği yalanları anında anlayabiliyor ve tespit edebiliyorsun. Çevren tarafından oldukça sevilen ve aranan bir yüzsün. Mizah anlayışın fazlasıyla yüksek ve bu sebeple insanlar seninle vakit geçirmekten keyif alıyor. İkili ilişkilerinde de romantik birisin. Seninle aşk yaşayanlar ve seni kaybedenler hayatı boyunca herkeste seni arıyor!

İki başparmağın da aynı hizadaysa;

Sen günlük hayatında fazlasıyla mükemmeliyetçisin, her şey senin kafandaki düzene uygun olsun istiyorsun. Mükemmeliyetçiliğin sebebiyle başkalarının da olaylara aynı hassasiyeti göstermesini bekliyorsun. Lider ruhlu bir kişiliğin var, bu sebeple her zaman insanlara örnek olmaya ve öncülük etmeye  çalışıyorsun. Aynı zamanda çevrendekileri oldukça fazla düşünüyor, onların ihtiyaçlarını da hiçbir zaman göz ardı etmiyorsun. Bir karar almadan önce mutlaka yakınlarını da dinler, onların görüşlerini de öğrenirsin. Fazlasıyla düşünceli ve samimi bir insan oluşun karşındaki insanları hızla etkiliyor, bu özelliklerinle daha çekici gözüküyorsun. İkili ilişkilerinde de her zaman dürüstlüğe ve samimiyete önem veriyorsun, düşüncelerini paylaşmaktan hiçbir zaman çekinmiyor hayatındaki kişinin de aynısını yapmasını bekliyorsun.

Sağ başparmağın üstteyse;

Eğer ellerini kenetlediğinde sağ başparmağın üstteyse bu senin duygusal tarafının baskın olduğunu gösterir. Karşındaki kişi seninle duygularını tam anlamıyla paylaşmasa bile yüksek duygusal zekan sayesinde onun ne hissettiğini anlayabiliyorsun. Bu yeteneğin sayesinde insanlar dertlerini ve sıkıntılarını seninle paylaşmaktan çekinmiyor. Olaylara başka pencerelerden bakabiliyor, rahatlıkla empati kurabiliyorsun. Arkadaşların ve ailen onları çok iyi anlayacağını bildikleri için en ufak dertleri olduğunda soluğu senin yanında alıyorlar. İkili ilişkilerinde de bu yönün işe yarıyor. Sevgilin seninle duygularını tam olarak paylaşmasa bile onun ne hissettiğini rahatlıkla anlayabiliyorsun. Çoğu zaman sorun çıkaran taraf sen olmuyorsun, partnerini duygusal açıdan tatmin edebiliyorsun.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
60
21
16
9
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın