Görüş Bildir
Haberler
Planladığın Tatile Göre Hangi Kişilik Tipine Sahipsin?

Planladığın Tatile Göre Hangi Kişilik Tipine Sahipsin?

Bize tatilini planla senin kişilik analizini yapalım!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle tatile ne için çıkıyorsun?

2. Pekii kaç valizle tatile çıkıyorsun?

3. Tatile ne ile gittiğini sorsak...

4. Peki nerede konaklıyorsun?

5. Bu tatilde yanında kim var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi mevsimdeyiz peki?

7. Tatilde muhtemelen kaç kilo alırsın?

8. Son olarak burcunu seçer misin?

Yönlendirici kişilik tipi!

Sen yönlendirici kişilik tipine sahipsin. İçinde sürekli üretmek isteyen ve ürettikçe de mutlu olan bir karakter var. Bir şeyleri başarıyor olmak seni motive ediyor. Kendini geliştirmek ve her gün başka bir şey öğrenmek senin için önemli. Planlı bir insansın. Bilmeden bir işe başlamaz ve görevlerin üzerinde de uzun uzun düşünürsün. Çünkü elindeki işi en iyi şekilde bitirmeye çalışırsın. Sadece iş değil özel hayatında da insanları yönlendiren bir karaktersin. Her şey istediğin gibi olsun istiyorsun. Bunu isterken bazen de bencilleşebiliyorsun. Başkalarının düşüncelerine saygı duyman ayrı bir şeyken mantıksız düşünceler ve davranışlar seni rahatsız eden şeylerden... Bu nedenle insanların düşüncelerini dinler ama aklına pek yatmadıysa geçiştirirsin. Sen insanlara fikir vermekten, hangi yolun daha mantıklı olduğunu göstermekten zevk alan birisin. Sen de herkes kadar her şeyin farkındasın ve en ufak bir bilgisi olmadan senin işin veya hayatın hakkında başkalarının yorumda bulunması seni biraz geriyor. Hayatını planlı yaşamaya çalışırken bazı anlarda kendini rahat bırakıyorsun. En çok eğlendiğin ve kendin gibi olduğun anlar, bir şeyleri düşünmeyi bıraktığın anlar oluyor.

Gerçekçi kişilik tipi!

Sen gerçekçi kişilik tipine sahipsin! Önünde hayallerin, isteklerin ve bir şeyleri geçekleştirmek için çabaların var. Bunların hepsi bir yana neyin gerçekleşme ihtimalinin daha yüksek olabileceğini de iyi bilen birisin. Yani hayallerinin bile bir sınırı var. Çok yönlü bir insansın. Herkesle iyi iletişim kurabilir ve herkese kendini sevdirebilirsin. Bunları yaparken kendinden ödün vermezsin. Zaten samimi biri olarak herkes tarafından fark edilen biri oluyorsun. Hayatın her zaman daha sahici kısımlarına bakmaya çalışan zaman zaman hayal kuran ama çok fazla hayalleri içinde yaşayan biri değilsin. Hayatında doğrular ve yanlışlar var. Kendine bu doğruları hatırlattığın gibi etrafındaki kişilere de bunları hatırlatmaktan çekinmiyorsun. Somut olan her şey senin ilgini çekiyor. Sadece söylemiş olmak için söylenen sözler yerine bir şeylerin gösterilmesini tercih ediyorsun. Fiziksel olan şeyler senin dikkatinden kaçmaz. Bu nedenle hayatındaki her şey göze hitap edebilmeli. Bir şeyleri elde etmek için birçok şey yapabilirsin. Önünde duran engeller, kim olursa olsun aşmaya hazırsındır. Eğer hayatında bir şeyleri gerçekleştirmek için şansın varsa bunu sonuna kadar kullanırsın. Gerçekçi kişilik tipin hayatında daha sağlam adımlar atmanı sağlıyor.

Düşünsel kişilik tipi!

Sen düşünsel kişilik tipine sahipsin. Her şeyi çok fazla düşünen, en ince ayrıntıya bile takılabilen birisin. İş hayatında da özel hayatında da mükemmeliyetçi bir tavrı benimsiyorsun. Fazla düşünmenin nedeni de hayatında hataya yer vermemek. Bunun için fazla çaba harcıyorsun. Kendinle kaldığında daha mutlu ve belki de daha enerjik oluyorsun. Düşüncelerini dinlemek, ne istediğini bulabilmek için bazen yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyorsun. Sen problemlerini unutmak değil onları bir şekilde çözüme kavuşturmak isteyen birisin. Etrafın kalabalıkken yüzleşemediğin her şeyle yalnız kaldığında yüzleşiyorsun. Hayatını planlı değil daha çok nasıl istersen öyle yaşıyorsun. Yarının belli olması değil aslında bir sürprizle karşılaşma ihtimalini seviyorsun. Sıradan şeylerden çabuk sıkılıyorsun. Hayatı gerçekleri, sorunları, acıları ve mutlulukları ile ele alıyorsun. Kendi görmek istediklerini değil, her şeyi ile hayatı fark ediyorsun. Kendi içsel huzurun ve mutluluğun senin için önemli. Bu nedenle hiçbir şekilde kendini mutsuz hissettiğin bir yerde kalamazsın. Düşünsel kişilik tipin senin hem daha mantıksal adım atmanı hem de içindeki mutluluğu bulmanı sağlıyor.

Anlayışlı kişilik tipi!

Sen anlayışlı kişilik tipine sahipsin. Bu kişilik tipi sayesinde hayatını aslında kolay yaşayan da bir insansın. Dİnleyen, düşünen, sorgulayan, kesin yargılara varmayan tavırların ile etrafında birçok kişi var. Bu kişilerin varlığı seni mutlu etmesinin yanında seni güvende de hissettiriyor. Hayatını kendin için değil daha çok başkaları için yaşıyor gibisin. Kendi mutluluğunu ön planda tutuyorsun ama sevdiğin birinin mutlu olduğunu görmek senin için çok daha önemli. Bazı küçük hataları görmezden gelebilen birisin. Kolay kolay kimseyi hayatından çıkartmazsın. 'Herkes hata yapabilir.' diye düşünerek ne insanları küçümser ne de kötü hissetmelerine neden olursun. Herkes bir adım atarken içinde bulunduğu durumun farklılıkları, öncelikleri ve hislerini dinlemeleri gerektiğini düşünüyorsun. Çünkü sen de adım atmadan önce kendini düşünüyorsun. Bu kendini düşünme hem etrafına zarar vermemek hem de kendin zarar görmemen üzerine kurulu. Empati yeteneğinin yüksekliği ile bazı davranışlar karşısında soğukkanlılığı koruyabiliyor ve nedenini araştırıyorsun. Sen anlayışlı kişilik tipi ile birçok insan biriktirmiş ve herkesin de aynı zamanda sırrını paylaştığı biri haline gelmişsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
6
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın