Görüş Bildir
Haberler
Seni Gerçekten Ne Üzer?

Seni Gerçekten Ne Üzer?

Başına gelmiş birçok şey seni üzebilir veya kırabilir. En basit bir şey seni üzerken, çok büyük bir problem senin için bir şey ifade etmeyebilir. Bu test gerçekten seni ne üzer onu ortaya çıkartıyor. 

Eğer hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da seçer misin?

3. Şu an hayatından memnun musun?

4. Peki en mutlu olduğun anları anımsayınca ne hissediyorsun?

4. Peki en mutlu olduğun anları anımsayınca ne hissediyorsun?

5. Sen şu an eskisine göre daha mı mutsuzsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen bir şeye üzüldüğünü nasıl belli ediyorsun?

6. Peki sen bir şeye üzüldüğünü nasıl belli ediyorsun?

7. Seni bunlardan hangisi sinirlendirir?

8. Pekii doğru bulmasan da sevdiğin biri için ne yaparsın?

9. Bu davranışlardan hangisi seni rahatsız eder?

9. Bu davranışlardan hangisi seni rahatsız eder?

10. Son olarak büyük bir üzüntü hissettiğinde toparlanman ne kadar zamanını alır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevdiğin birinin eksikliği seni üzer...

Sevdiğin birinin eksikliğini hissetmek seni üzer. Hayatında ne yaşamış olursan ol sevdikleri senin çok önemli. O insanların varlığı seni mutlu etmesi bir yana hayatında oldukları bilmek de senin hayatını kolaylaştırıyor. Seni gerçekten üzebilecek şey sevdiklerinin yokluğunu çekmekken aynı zamanda onların üzerine de fazla düşüyorsun. Kendini alıştırdığın, ait hissettiğin bir yerden uzaklaşmak seni yıpratabilir. Hayatında insana önem veren birisin. Çünkü sana ait olan her şeyi bir gün kaybedebilirsin ama yanında olan insanların kalıcı olduğunu bilirsin. Her şey gelip geçicidir senin için. En büyük acıyı da yaşasan bir gün biteceğini bilirsin. Önemli olan o acıyı yaşarken yanında olan insanlar... Senin elini bırakmayan, düştüğünde kaldıran belki bazen de beraber düştüğünüz kişiler senin için çok önemli ve değerli. Onların yokluğunu veya bir gün hayatında olmayacağını düşünmek seni zamanla yıpratabilir. Sevdiğin herkesin her zaman yanında olmasını istiyorsun. Hayatına girecek insanları özenle seçiyor ve her zaman da yanında olacaklarına emin olduğun kişileri hayatına alıyorsun. Sen birini seviyorsan ve o kişiye güveniyorsan, hayatında kalması için de bir her şeyi yapabilirsin.

Artık eskisi gibi mutlu olmadığını görmek seni üzer...

Seni artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı düşüncesi ve eski mutluluğuna sahip olamamak üzer. Geçmişte kalan şeyleri özlemen bir yana aynı zamanda eski mutluluğunu da özlüyorsun. Şimdi yaşadığın şeyler seni çok değiştirmiş olabilir. Hayata bakışını, düşüncelerini, fikirlerini değiştiren büyük olaylar yaşamış olabilirsin. Bunlar sonucunda da eskisi kadar eğlenmediğini fark etmişsin. Hayatında iyi giden şeyler var ama o eski tadı alamıyorsun artık. Her şeyin eskisi gibi olmasını istiyorsun ama bunun imkansız olduğunu da biliyorsun. Kendini anılara hapsetmiş birisin. Belki mutsuzluğunun nedeni biraz da kendini bazı şeyler için şartlamandan kaynaklanıyor olabilir. Eğer eskiye bu kadar bağlı kalmazsan veya şu anın keyfini çıkartabilirsen daha iyi hissedebilirsin. Eski de kalan her şey güzel ve seni mutlu eden şeylerken şu anda da hayatında olduğu için kendini şanslı göreceğin insanlar var. Kendi mutsuzluğunu kendin ve yaşadığın şeyler yaratmış. Yaşadığın olaylar bitmiş ama sen etkisinden kurtulamamışsın. Eskisi gibi mutlu olmayı değil de şua an da mutlu olmaya bakmalısın.

Önemsenmemek seni üzer...

Fikirlerinin, davranışlarının kısaca varlığının önemsenmemesi seni üzer. Özellikle önemsediğin kişiler tarafından önemsenmemek seni daha da üzebilir. Hayatından değer verdiğin kişiler var ama bunlar sayılı kişiler. Herkese güvenip, herkesi hayatının merkezine koymuyorsun. İstediğin şey ise değer verdiğin kişilerce değer görmek. Özel günlerde hatırlanmak, senin için önemli olan bir şey hatırlamak belki de öylesine söylediğin bir bilgiyi birinin aklında tutması seni değerli olduğunu hissettiren şeyler. Hayatına asla almayacağın bir karakter varsa o da insanları küçümseyen ve kendinden başkasını pek düşünmeyen bencil insanlardır. Bir ortamda çıkar, gördüğün an da o ortamdan uzaklaşırsın. Etrafında tabii ki seni önemseyen ve bu önemi hissettiren insanlar var. Onlar sayesinde de kendini daha iyi hissediyorsun. Her geçen gün hayatına illa ki başka ve yeni insanlar giriyor. Bu insanlar arasında kendini herkesten daha üstün gören veya daha önemli olduğunu düşünen kişiler varsa o insanlarla sadece tanıştığınla kalıyorsun. Herkes önemsenmek ister ama sen bir yer de var olduğunu herkese hissettirmek isteyen ve hissetmek isteyen bir karaktere sahipsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
12
10
8
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
k4dir

Artık eskisi gibi mutlu olmadığını görmek seni üzer... 😔

cansu ersan

Artık eskisi gibi mutlu olmadığını görmek seni üzer...