Görüş Bildir
Haberler
Elleriniz Dert Görmesin! Penisinizi ve Sizi Oldukça Tatmin Edecek 10 Mastürbasyon Tüyosu

etiket Elleriniz Dert Görmesin! Penisinizi ve Sizi Oldukça Tatmin Edecek 10 Mastürbasyon Tüyosu

Selluka
24.05.2022 - 23:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkekler her konudaki deneyimlerini arkadaşlarıyla paylaşır fakat konu seks olunca bilgilerini kendilerine saklar. Ancak eğer paylaşmak istemiyorlarsa bu gerçekleri açığa çıkarmanın vakti geldi! 

Şimdi gelin bu tüyolara birlikte bakalım! 

1. Evde kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği bir yer bulun.

1. Evde kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği bir yer bulun.

Evde gevşeyebileceğiniz ve kimseyle karşılaşma ihtimalinizin olmadığı bir alan bulmanız önemli. Tam da bu nedenle bireysel zevk anları için duş her zaman popüler bir yer olmuştur; ancak biz bir süre ortadan kaybolabileceğiniz kapısı kilitli herhangi bir odanın da bu iş için ideal olduğunu söyleyebiliriz.

2. Kendi özel noktalarınızı öğrenin.

2. Kendi özel noktalarınızı öğrenin.

Kendinizi yakından inceleyin ve daha önce tanışmadığınız özel yerlerinizi keşfedin. “Perine” olarak adlandırılan bu özel nokta, testis ve anüs arasında yer alır. Bu alan sinir uçlarıyla dolu olduğu için oraya dokunduğunuzda tahrik olursunuz. Bazıları bu bölgeye baskı uyguladıklarında çoklu orgazm olduklarını söyler. Cinsel ilişki sırasında partnerinizden buraya bir parmağını bastırmasını isterseniz etkiyi hissedeceksiniz!

3. Ağırdan alın.

3. Ağırdan alın.

Bazı erkekler mastürbasyondan hala utanıyor olabilir. Bu da onların kendilerini hak ettikleri ölçüde tatmin etmekten alıkoyar. Fakat şunu unutmamakta fayda vardır ki mastürbasyon hem mental hem de fiziksel sağlık için yararlı olan kişisel bakımın olmazsa olmazıdır. Erkekler sıklıkla zevkin zirvesine çıkıp boşalmak için acele eder ama şimdi herkesin çok daha fazla boş vakti olduğuna göre, kendimize bakma ve bu yolculuğun keyfini çıkarma şansımız var.

4. Kayganlaştırıcı kullanın (losyon değil!)

4. Kayganlaştırıcı kullanın (losyon değil!)

Kayganlaştırıcı olmadan mastürbasyon yapmak tahrişe neden olabilir; bu nedenle de çoğu kişi mastürbasyon sırasında losyon kullanıyor. Fakat losyonun da penisinizin hassas derisini tahriş edebileceği söyleniyor. Bunun yerine, kayganlaştırıcı kullanmayı deneyin. Kayganlaştırıcı kullanmak deneyiminizi ağırdan almanıza yardımcı olarak anı yaşamanızı ve daha az hedef odaklı olmanızı sağlar. Dahası kaygan yapısı size eşli cinsel birleşme hissi yaşatır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Mastürbasyon tarzınızı değiştirin.

5. Mastürbasyon tarzınızı değiştirin.

Bize heyecan veren bir ritim ya da tempo yakaladığımızda buna bağlı kalmak daha cezbedicidir; yüksek başarı şansı olduğunu biliriz. Ancak alternatifleri bilmek adına her zaman denemeye değer! Penisinizi bir aşağı bir yukarı hareketle okşamak yerine, bir elinizle penisinizin başını oynarken diğer elinizle sıvazlamaya devam edebilirsiniz; ya da sıvazlarken biraz bükebilirsiniz. İşleri biraz daha ilerletmek istiyorsanız penisinizi karnınıza doğru çekip alt kısmına biraz daha ilgi gösterebilirsiniz. Yaratıcı olun!

6. Beslenme düzeninizi değiştirin.

Forma girmek, hayatınızın her alanında size fayda sağlar, özellikle seks hayatınızı olumlu yönde geliştirir. Daha sağlıklı besinler tüketerek forma girmenin ilk adımını atabilirsiniz. Örneğin ıspanak, cinsel organlara kan akışını sağlar. Yeteri kadar yumurta tükettiğinizden emin olun, çünkü yumurta libido artırıcı vitaminlere sahip. Bu da orgazma ulaşmanızı kolaylaştırır. Gece yatarken de yulaf ezmesi yiyebilirsiniz çünkü yulaf, testosteronu doğal yolla arttırmanıza yardımcı olur.

7. Testislerinize dokunun.

Orgazm sonuçlanmadan hemen önce testisleriniz de boşalmanıza güç vermek için destek olur. Boşalmadan hemen önce testislerinizi yukarı ve aşağı hareket ettirirseniz bu muhtemelen boşalmanızı hızlandırır.

8. Zihinsel olarak odaklanın.

Bazen mastürbasyon sırasında kafanız başka yerlere gidebilir. Bir anda kendinizi akşam yemeğinde ne yiyeceğinizi veya hangi filmi izleyeceğinizi düşünürken bulabilirsiniz. Öyle anlarda iyi bir orgazm için kafa olarak olduğunuz yere geri dönün! Vücudunuza ve aldığınız enerjiye odaklanırsanız daha yoğun sonlarla karşılaşırsınız.

9. Yeni ereksiyon sürecine geçişi hızlandırın.

Zihinsel olarak büyük bir orgazm zevkine ulaştıktan sonra çoğu erkek yeni bir ereksiyon elde etmekte zorlanır. Cinsel ilişkide başka bir tura çıkmak isteyebilirsiniz ancak buna cinsel organınız izin vermeyebilir. Bu süre her erkekte farklılık gösterir. Bazıları 15 dakika sonra hazır olur bazılarının ise yeni bir ereksiyon için 1 güne ihtiyacı vardır. İşte, ereksiyon süresini kısaltmanın en yolu cinsel organa olan uyarıların artırılması.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Kan basıncını düşürün.

Öncelikle sağlığınız için kan basıncınızın düşük olması gerekir ancak bu cinsel hayatınız için de önemli. Eğer kan basıncınız yüksek olursa -yüksek tansiyona sahip olursanız- cinsel organınız dahil, vücudunuz zarar görebilir. Yüksek kan basıncı da ereksiyonun sürdürülmesini zorlaştırabilir. Zira cinsel isteğin azalmasının sebepleri arasında yüksek tansiyon da bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
25
18
11
10
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın