Görüş Bildir
Haberler
Ekrem İmamoğlu A Haber'e Tepki Gösterdi: 'Sorularını Yanıtladım Ama Yayınlamadılar'

etiket Ekrem İmamoğlu A Haber'e Tepki Gösterdi: 'Sorularını Yanıtladım Ama Yayınlamadılar'

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, A Haber'in kendisine sorular yönettiğini ancak röportajın yayınlanmadığını belirterek o görüntüleri paylaştı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hükümete yakınlığı ile bilinen A Haber, resmi olmayan sonuçlara göre İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. A Haber muhabiri İmamoğlu'na “145 yıldır demokrasi mücadelesi veriyoruz dediniz ve birkaç gündür gündemde çok tartışma konusu oldu. Neyi kastettiniz merak ediyoruz” diye sormuştu. İmamoğlu ise soruya verdiği yanıtta kastının 1876 yılında ilan edilen 1. Meşrutiyet olduğunu bir kez daha belirtmişti.

Ancak İmamoğlu, A Haber'in röportajı yayımladığını belirterek görüntüleri paylaştı

İşte A Haber'in sorusu ve İmamoğlu'nun yanıtı 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
240
173
33
9
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kartacali

bu a heber ve türevleri hic gün olur devran dönmez mi zannediyorlar??? sizi asla ve asla unutmayacağız bunuda kenara yazın.

Bozkurt

Abi devran dönse onlarda dönecek. Erkan Tan gibi isimleri "provokatör" sıfatıyla halkın önüne atıp günah çıkartacaklar. Yıldırım Demirören'e yine bir şey olm... Devamını Gör

shiroshinju

Bazen düşünüyorum İmamoğlunun yaptığı çabaların çeyreğini İnce yapsaydı ne olurdu acaba.Bu kadar üstüne gidiyorlar, her türlü tehdit, caydırma çabası ama dir... Devamını Gör

Bozkurt

AHaber İmamoğlu'nun açıklamasını olduğu gibi verse, izleyici kitlesi kanalı değiştirir. Bu riske girmezler.

Mümtaz Emre

Hayır kıvırıyor derler