Görüş Bildir
Haberler
EKPSS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte EKPSS sonuç sorgulama ekranı...

EKPSS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte EKPSS sonuç sorgulama ekranı...

Sunay Korkmaz
18.01.2021 - 13:07

15 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşen EKPSS 2020 sınavı sonuçları 17 Aralık tarihinde açıklanmıştı. 13 Ocak tarihinde başlayan EKPSS tercihleri 19 Ocak 2021 saat 23:59'a kadar devam edecek. EKPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı tarih de merak edilmeye başlandı. Şimdi EKPSS'ye giren adayların gözü ÖSYM'ye çevrilmiş durumda. Peki, 2020 EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM EKPSS sonuç sorgulama ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

EKPSS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

EKPSS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

EKPSS sonuç tarihi hakkında ÖSYM'den henüz bir açıklama yapılmadı. Bir önceki dönemde tercihler 30 Kasım 2020'de son bulmuş, sonuçlar 17 Aralık 2020'de açıklanmıştı. Bu süre baz alındığında 2021 EKPSS tercih sonuçlarının 5 Şubat gibi açıklanması bekleniyor.

Sınav sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir. ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

2021 EKPSS Sonuç Sorgulama İçin Tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın