Görüş Bildir
Haberler
Eğer Kahve Falınızda Bu 17 Sembolden Birini Görüyorsanız, Kesinlikle Dikkat Etmelisiniz!

Eğer Kahve Falınızda Bu 17 Sembolden Birini Görüyorsanız, Kesinlikle Dikkat Etmelisiniz!

Ebru Çiftçi
13.06.2018 - 15:57 Son Güncelleme: 15.06.2018 - 13:06

Kahve falında gördüğünüz sembollerin ne anlama geldiğini bilmiyor musunuz? Eğer bahsettiğimiz bu semboller falınızda varsa kesinlikle dikkat etmelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yılan

Kahve falınızda eğer yılan görüyorsanız, bu pek iyiye işaret değildir. Etrafınızda birtakım düşmanlarınızın olduğuna işaret eder. Yakın zamanda hayatınızda bir karışıklık olacaktır. Yakın arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza dikkat etmelisiniz. Çünkü ne geliyorsa yakınınızdan geliyor. O yüzden temkinli olmanızda ve etrafınızdaki kişilere çok güvenmemenizde fayda vardır.

2. Ray

Aman dikkat! Eğer falınızda raya benzer bir sembol görüyorsanız sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Çünkü yakın zamanda yorgun düşebilir, sağlığınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bundan dolayı hem beslenmenize hem de uyku düzeninize önem vermelisiniz. Aksi takdirde bir hastalığa kapılabilirsiniz. Bizden söylemesi.

3. Kedi

Eğer ki falınızda kedi görüyorsanız bu sizin yakınınızdaki insanlara dikkat etmeniz gerektiğini gösterir. Çünkü fincanda beliren kedi sembolü, sizin etrafınızdaki kişilerden bir zarar göreceğinize işaret eder. Sırlarınızı arkadaşlarınıza veya akrabalarınıza anlatmamaya dikkat edin. Çünkü sizi nasıl bir tehlikenin beklediğini bilemezsiniz.

4. Geyik

Açıkçası kahve falınızda geyik sembolü görüyorsanız, bu kötü bir haber alacağınıza işaret eder. Bu ya birdenbire oluşacak bir hastalık ya da cebinizden gidecek bir para olabilir. Etrafınızdaki kişilerin sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Ya da yatırım yaptığınız bir işin altından kayıplarla çıkabilirsiniz.

5. Ahtapot

Kahve falınızda ahtapot görmek, sizin için bir uyarı niteliği taşır. Herhangi bir iş için tehlike altında olduğunuza işarettir. Ve bu tehlike sizi yıpratacak derecede de olabilir. Eğer birine çok fazla güveniyorsanız, bir girişimde bulunduysanız dikkat etmelisiniz. Yakın birinin sizin kötülüğünüzü istemesi ve üzerinizde de bunun gölgesini hissetmeniz muhtemeldir. O yüzden bu uyarıyı dikkate almalısınız. Bizden söylemesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ağ

Eğer kahve falınızda bir ağ görüyorsanız yakın çevrenize dikkat etmelisiniz. Çünkü etrafınızdaki birtakım insanlar sizin başarısız olmanızı isteyecektir. Ve bunun için de elinden geleni yapacaktır. O yüzden attığınız her adıma dikkat etmeli, sizi kandırmaya çalışan bu insanlara karşı tedbirli olmalısınız.

7. Akrep

Herkesin korkutucu bulduğu akrep, kahve falında da kötü bir anlam ifade ediyor. Eğer ki falınızda akrep sembolünü görüyorsanız, etrafınızdaki insanlardan kendinizi korumalısınız. Çünkü çok büyük bir tehlikenin eşiğinde olabilirsiniz. Başınıza kötü bir şeyin gelmesi an meselesidir. O yüzden her şeye ve herkese karşı dikkatli olmalısınız.

8. Baykuş

Baykuş sembolü, senin yakın arkadaşlarının negatif olduğuna ve hayatına da olumsuz etki ettiğine işaret eder. Eğer böyle bir arkadaşınız varsa size müdahale etmesine izin vermemeli ve kararlarınızda etkili olmamalıdır. Bir an önce bu arkadaşlıklardan kurtulmanız gerekmektedir. Aksi takdirde hayatınızda sürekli sorun çıkaran bir arkadaşınız olacaktır. Ve bu da sizi epey zorlayacaktır.

9. Çorap

Genellikle kahve falınızda çorap görmek, sizin mal varlığınızın büyük bir tehlike altında olduğuna işaret eder. Bu durumda mal varlığınız ile ilgili konuları takip etmeli ve gereksiz harcamalarda bulunmamalısınız. Aksi takdirde büyük bir kayıp yaşayabilirsiniz.

10. Cetvel

Eğer kahve falınızda cetvel görüyorsanız iş hayatınızda çeşitli problem yaşayacağınızı söylememiz gerekir. İşinize gereken özeni göstermeli ve sizi aşağıya çekmek isteyenlere karşı dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde işinizle alakalı ciddi problemler sizi bekliyor olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İskelet

Eğer kahve falınızda iskelet öylece görünüyorsa, kesinlikle dikkatli olmanız gerekir. Çünkü iskelet görmek, sizin büyük bir olayla karşı karşıya kalacağınızı ve bunun sonucunda da fazlasıyla üzüleceğinizi simgeler. Bu uzaktan gelen bir haber de ya da çevrenizdekilerin sizi üzeceği bir durum da olabilir. Ama sonucunda her şekilde sizi üzecek bir durum söz konusudur.

12. Kazan

Belki de görüp görebileceğiniz en kötü sembol olabilir. Kazan sembolü yakın zamanda bir ölüm haberi alacağınızı ve bu haberle birlikte yıkılacağınızı temsil eder. O yüzden kazan sembolünü görürseniz kesinlikle bu duruma kendinizi hazırlamalısınız.

13. Tilki

Eğer kahve falınızda tilki sembolü gördüyseniz kesinlikle dostlarınızı gözden geçirmelisiniz. Çünkü etrafınızda sizin yüzünüze gülen fakat arkanızdan kuyunuzu kazan bir dostunuzun olduğunu söylemeliyiz. O yüzden sizin iyi niyetinizi suistimal eden insanlardan uzak durmalısınız.

14. Ustura

Kahve falınızda ustura görmek, çevrenizdeki insanlar tarafından büyük bir haksızlığa uğrayacağınızı işaret eder. O yüzden yaptığınız her işi, büyük bir titizlikle yapmalısınız. Aksi takdirde, yapmadığınız bir şeyin sizin üstünüze kalması an meselesidir.

15. Zürafa

Kahve falınızda eğer zürafa görüyorsanız ve bir ilişkiniz varsa dikkat etmelisiniz. Bu sembol, önümüzdeki günlerde bu ilişkinin bozulacağına ve ayrılığa kadar gideceğine işarettir. O yüzden ilişkinizi tekrar gözden geçirmeli ve aranızdaki sorunlar çok fazla birikmeden halletmelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Uçurtma

Eğer kahve falınızda uçurtma görüyorsanız, etrafınızdaki kişiler sizin hayallerinize ulaşmakta engel çıkaracaktır. Sizi bir şekilde istediğiniz şeylerden uzaklaştırmak için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklardır. O yüzden kafanızdaki planları herkesle paylaşmadan önce düşünmelisiniz.

17. Timsah

Kendinizi hazırlasanız iyi edersiniz, çünkü kahve falında timsah görmek kötü bir haberi simgeler. Alacağınız kötü bir haberle üzüleceğinize ve sizi uzun bir süre yıpratacağı anlamına gelir. O yüzden kendinizi bu duruma alıştırmalısınız. Ani tepkiler vermemelisiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
119
28
15
9
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
svss2606

Yıl olmuş 2018'in yarısı,kız kahve falınızda bunları görürseniz dikkat edin diye yazı oluşturmuş.Tebrikler;yılın gerizakalı ödülünü kazandınız...

Kurabiye Prens

Ya bsgt ketıla su koy kahve içelim..

gaydırı guppak

ben gördüğüm şekiller bişeye benzetsem bu açıklamalara ne ihtiyacım var ki zaten çıkarım yaparım :D